Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άννα Βίσση: «Οι σύντροφοί μας παρεξηγούσαν τη σχέση μας με τον Νίκο Καρβέλα»

Άννα Βίσση: «Οι σύντροφοί μας παρεξηγούσαν τη σχέση μας με τον Νίκο Καρβέλα»

Η Άννα Βίσση μιλά για την περίοδο που η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρυφώνος, η Άννα Βίσση μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και τη μάχη της κόρης τους να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.

Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει, μεταξύ άλλων, για την ιδιαίτερη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά για τον αλκοολισμό της κόρης της Σόφιας Καρβέλα.

«Παρεξηγούσαν τη σχέση μας με τον Νίκο»

«Θέλαμε να χωρίσουμε δεν είναι ότι δεν θέλαμε απλά μάλλον δεν το αντέχαμε. Οι γυναίκες που είναι με τον Νίκο αλλά και οι άντρες που είναι μαζί μου κάποιες φορές παρεξηγούσαν τη σχέση μας και τον συνέκριναν πολλές φορές», είπε η Άννα Βίσση.

«Δεν θυμάμαι να έχω απατήσει, θυμάμαι όμως, να έχω επιθυμήσει άλλους. Αν έπρεπε να δοθεί βραβείο καλύτερου πατέρα ή μητέρας, δεν θα το παίρναμε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος», εξομολογήθηκε η Άννα Βίσση για την προσωπική της ζωή.

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε και για την εξάρτηση της κόρης της Σοφίας Καρβέλα από το αλκοόλ. «Ήμουν εκεί, μαζί ήμασταν σε αυτό το κέντρο που ήθελε να μπει και να αποτοξινωθεί, ήταν μια δύσκολη περίοδος, για εκείνη ειδικά».

@thevissiexperience ΤΕΤ Α ΤΕΤ, πρεμιερα, Κυριακη 29 Οκτωβριου, Alpha Κυπρου❤️ #annavissi #annavissiofficial #vissi #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou @annavissiofficial ♬ original sound – TheVissiExperience⚡️

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024