
Ρόμα – Μόντσα 1-0: Λύτρωση στο 90′ για τους «τζιαλορόσι»
Η Ρόμα τα… χρειάστηκε απέναντι στην Μόντσα των δέκα παικτών όμως κατάφερε να βρει τη λύση στο 90΄ και να πάρει το τρίποντο.
Ακατάλληλο για… καρδιακούς ήταν το ματς της Ρόμα με την Μόντσα για την 9η αγωνιστική του καμπιονάτο.
Οι «νεοφώτιστοι» με τον Γιώργο Κυριακόπουλο στην αρχική 11άδα, στάθηκαν επάξια στο «Ολύμπικο», παρά το γεγονός ότι στο 41ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντ’ Αμπρόζιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο διατήρησε «φλύαρη» υπεροχή σε όλο το ματς, είχε δύο δοκάρια και, αν και κινδύνεψε ουσιαστικά από τις αντεπιθέσεις της Μόντσα, πήρε τους τρεις βαθμούς, χάρη στο γκολ του Ελ Σαραουϊ στο 90ο λεπτό.
- Από ισοβίτη στις φυλακές Διαβατών είχε πάρει την εντολή για επίθεση ο Αιγύπτιος που συνελήφθη με χειροβομβίδα
- Ολυμπιακός: Τα νεότερα για τους τραυματισμούς των Έσε και Σάλιακα
- Ναυτιλία, μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας – Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
- Έρχεται…νέος ΕΝΦΙΑ το 2027 – Οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουμε
- Βίντεο – ντοκουμέντο από την κατάρρευση σκαλωσιάς στον Πειραιά
- Άρσεναλ: Με ασίστ ο Τζόλης στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους «κανονιέρηδες» (pics)