Την ξεκάθαρη άποψη του πως το ντέρμπι του Φαλήρου πρέπει να συνεχιστεί εξέφρασε στα αποδυτήρια ο Φάμπιο Μαρέσκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ιταλός διαιτητής ανέφερε πως δεν υπέπεσε τίποτα στην αντίληψη του αναφορικά με τον τρόπο που ο Χουάνκαρ βρέθηκε πεσμένος στο χορτάρι έξω από τον αγωνιστικό χώρο, άρα ότι δεν υπάρχει λόγος διακοπής.
Ο Παναθηναϊκός είναι που επί της ουσίας επιμένει να μην συνεχιστεί το ματς. Μόνο που αυτό προφανώς είναι θέμα δικό του.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.