Τιτίκα Στασινοπούλου: «Οι περισσότερες καταγγελίες που έγιναν ήταν από τάλαντες και αδιάφορες»
Η γνωστή ηθοποίος υποστήριζει ότι πολλά συμβαίνουν για τη δημοσιότητα και μόνο.
Η Τιτίκα Στασινοπούλου διανύοντας περίπου 5 δεκαετίες στον χώρο του κινηματογράφου και του θέατρου έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό Οn Time και μεταξύ άλλων σχολίασε τις καταγγελίες των συναδέλφων της πολλές φορές γίνοντας αυστηρή στην κριτική.
Oι σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο
Εγώ προσωπικά δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Εμένα με αντιμετώπισαν με θαυμασμό και εκτίμηση. Παρόλο που ήμουν μικρή, δεν με είδαν ποτέ ως γκομενίτσα. Ίσως επειδή και η στάση η δική μου ήταν σοβαρή, δεν έφταναν ποτέ στο σημείο να εκδηλωθούν έτσι. Με αντιμετώπιζαν ως ένα ταλαντούχο άτομο. Και ξέρετε, όταν πιστεύουν ότι έχεις ένα ιδιαίτερο ταλέντο, δεν σε ενοχλούν, σε σέβονται στο θέατρο και στο σινεμά.
Περίμενε το κίνημα του metoo και των αποκαλύψεων από τους συναδέλφους της
Όχι, δεν το περίμενα. Υπήρχε, ξέραμε κάποιους που ήταν ζωηροί και ασυγκράτητοι, αλλά όχι. Θεωρώ ότι αυτό έχει πάρει μεγαλύτερη έκταση απ’ ότι ήταν η κατάσταση στην ουσία, γιατί πολλές θεωρούσαν ότι ήταν ένας εύκολος τρόπος για να ασχοληθούμε μαζί τους. Βοήθησαν και οι δημοσιογράφοι και ασχολήθηκε ο κόσμος.
Το βρίσκω λίγο υπερβολικό. Ας πούμε, γιατί εμένα δεν με κυνηγήσανε; Έχω ακούσει να κάνουν παράπονα και να διηγούνται πράγματα γυναίκες οι οποίες στην ουσία ήταν αδιάφορες και ατάλαντες. Και προσπαθούσαν να υπάρξουν διογκώνοντας κάποια πράγματα.
- Δεν έχεις όρεξη για άσκηση; Υπάρχει μια μέθοδος που θα σου αλλάξει γνώμη
- Θεσσαλονίκη: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 20χρονο που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
- Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]
- Πολύνεκρες επιθέσεις στην Ισφαχάν του Ιράν – Οι Φρουροί της Επανάστασης ορκίζονται ότι θα σκοτώσουν τον Νετανιάχου
- Ατλάντα Χοκς – Μιλγουόκι Μπακς 122-99: Νέα βαριά ήττα χωρίς τον Αντετοκούνμπο (vids)
- Επίθεση με μαχαίρι στην Αυστρία – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας






