Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους

Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους

Νεαρή επιβάτιδα έπαθε επιληπτική κρίση και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Ένα απρόοπτο περιστατικό με «πρωταγωνίστρια» μία νεαρή κοπέλα υπήρξε η αιτία για την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η αναγκαστική προσγείωση έγινε σήμερα το μεσημέρι σε ένα αεροπλάνο τύπου Airbus Α320 της εταιρείας Easyjet στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Πετούσε από Λονδίνο για Πάφο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή από την Αγγλία -ηλικίας περίπου 18 ετών- υπέστη επιληπτική κρίση. Περίπου στις 14:05 το αεροσκάφος, το οποίο είχε ξεκινήσει από το Λονδίνο και κατευθύνονταν στην Πάφο, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λόγω του περιστατικού υγείας της κοπέλας.

Αυτό είναι το αεροπλάνο που εκτέλεσε αναγκαστική προσγείωση λόγω του προβλήματος υγείας της νεαρής επιβάτιδας

Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προσγειώθηκε το αεροπλάνο, από όπου αποβιβάστηκαν οι γονείς μαζί με την νεαρή, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η νεαρή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ στο πλευρό της είναι η οικογένειά της.

Παρά το απρόοπτο όμως το αεροπλάνο δεν παρέμεινε εκεί, αλλα λίγο μετά συνέχισε την πτήση για να φτάσει στον τελικό του προορισμό.

Και δεύτερη αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο για Βρετανίδα που επιτέθηκε στο πλήρωμα αερολάνου

Θυμίζεται ότι λίγες μέρες νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, είχε γίνει ακόμη μία αναγκαστική προγείωση στο ίδιο αεροδρόμιο, σε πτήση από Γλασκώβη της Σκωτίας προς την Αττάλεια της Τουρκίας, καθώς μια 61χρονη Βρετανίδα -που φέρεται να ήταν υπό την επήρεια μέθης- εμφάνισε επιθετική συμπεριφορά, φωνάζοντας και χτυπώντας το πλήρωμα ενώ μάλιστα αυτοτραυματίστηκε, καθώς χτυπούσε το πρόσωπό της στο κάθισμα.

Ασκήθηκε σε βάρος της ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα

Αν και έγιναν προσπάθειες να την ηρεμήσουν, δεν κατέστη εφικτό με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ η γυναίκα συνελήφθη.

Το πρωί της επόμενης μέραε, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για παρακώλυση των συγκοινωνιών, διασάλευση της τάξης στο αεροσκάφος κατά την πτήση και παράβαση εντολών του κυβερνήτη.

Λόγω απουσίας διερμηνέα η δίκη από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε και η ίδια αφέθηκε ελεύθερη.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024