Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Αγγλίδες τουρίστριες χτύπησαν 67χρονο με το αυτοκίνητό τους... για μια παρατήρηση

Ρόδος: Αγγλίδες τουρίστριες χτύπησαν 67χρονο με το αυτοκίνητό τους… για μια παρατήρηση

Προηγήθηκε διαπληκτισμός, όταν οι δύο γυναίκες θέλησαν να παρκάρουν χωρίς άδεια στο πάρκινγκ ιδιοκτησίας του - Φυλάκιση με αναστολή στις τουρίστριες, ηλικίας 31 και 35 ετών

Επεισόδιο με δύο Αγγλίδες τουρίστριες σημειώθηκε στο Φαληράκι της Ρόδου, όταν τραυμάτισαν με το αυτοκίνητο έναν άνδρα που «τόλμησε» να τους κάνει παρατήρηση για να μην παρκάρουν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Οι δύο Αγγλίδες, πριν από λίγες μερες, φέρεται να μπήκαν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και όταν τους ζητήθηκε να φύγουν, εκείνες εξύβρισαν τους ιδιοκτήτες και κινήθηκαν με το αυτοκίνητό τους κατά του ενός, τον οποίο χτύπησαν και τραυμάτισαν με το όχημα για μία… παρατήρηση.

Εβαλαν όπισθεν για να τους πατήσουν με το ΙΧ, σύμφωνα με την καταγγελία

Όπως μεταδίδει η rodiaki.gr, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, το περιστατικό σημειώθηκε στο Φαληράκι της Ρόδου, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου περίπου στις 8.30 το βράδυ. Οι δύο τουρίστριες ηλικίας 35 και 31 ετών πήγαν και στάθμευσαν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό τους σε ιδιωτικό χώρο, ιδιοκτησίας ενός 30χρονου και του 67χρονου πατέρα του.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από τους δύο άνδρες στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου, όταν τους ζήτησαν να φύγουν, η μία τους εξύβρισε και στη συνέχεια τους απείλησε, ενώ υπήρξε και διαπληκτισμός. Ακολούθως, η οδηγός του οχήματος έβαλε όπισθεν και φέρεται να επιχείρησε να χτυπήσει τον 30χρονο (σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του στην Αστυνομία) όμως ο 67χρονος πατέρας του τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί εκείνος.

Ποινικές διώξεις στις δύο τουρίστριες

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, οι δύο Αγγλίδες συνελήφθησαν και σε βάρος τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τα αδικήματα της έκθεσης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή, εξύβρισης από κοινού κατά συρροή και απειλής από κοινού κατά συρροή.

Τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή

Οι δύο γυναίκες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου, η δίκη έγινε την Παρασκευή μετά από αναβολή και καταδικάστηκαν, η 31χρονη μεν σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών με τριετή αναστολή, η δε 35χρονη σε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή.

Ενώπιον του Δικαστηρίου οι δύο κατηγορούμενες αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται, ισχυρίστηκαν ότι ήθελαν απλώς να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους, ενώ για τον τραυματισμό του 67χρονου είπαν πως δεν τον αντιλήφθηκαν.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024