Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – ΠΑΣ 2-1: Τον λύγισε και… χώθηκε στην εξάδα

Λαμία – ΠΑΣ 2-1: Τον λύγισε και… χώθηκε στην εξάδα

Νέα μεγάλη εμφάνιση από τη Λαμία και νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Τις υψηλές πτήσεις της εφετινής αγωνιστικής περιόδου συνεχίζει η Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς κατάφερε να λυγίσει και τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1).

Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τους γηπεδούχους, που… πάτησαν στην πρώτη εξάδα της εφετινής Super League. Από την άλλη, οι Γιαννιώτες παραμένουν στα χαμηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα και στους τέσσερις πόντους.

Μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση

Η Λαμία μπήκε πολύ πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και την απομάκρυνση του Εραμούσπε, ο Μαρτίνεθ σούταρε με τη μία έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στον Τζίμα και να καταλήγει στα δίχτυα του Κλέιμαν για το 1-0.

Η «απάντηση» του ΠΑΣ ήταν άμεση. Αφού… προειδοποίησε στο 17’ με το σουτ του Κόντε απ’ το ύψος του πέναλτι που έβγαλε εντυπωσιακά ο Κοσέλεφ, στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Γιαννιώτες έφεραν το ματς στα ίσα. Μετά από το κόρνερ του Σόρια ο Λόνγκο απομάκρυνε εσφαλμένα, με τον Εραμούσπε να στέλνει με άψογο πλασέ την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για τον ΠΑΣ.

Το ματς «άναψε» στη συνέχεια, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έφτασαν ξανά στο γκολ στο 37’ με κεφαλιά του Λόνγκο έπειτα από ωραία σέντρα του Καρλίτος, κάνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ προσπάθησε να ρισκάρει και να ανεβάσει πιο ψηλά τις γραμμές του, όμως δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κοσέλεβ, πέρα από ένα σουτ του Ριένστρα στο 55’ που πέρασε λίγο άουτ.

Στο 71’ ο Τόσιτς είχε μια απίθανη διπλή ευκαιρία, καθώς το πρώτο σουτ που επιχείρησε απομακρύνθηκε απ’ τον Κλέιμαν και στη δεύτερη προσπάθειά του ο Καραχάλιος απομάκρυνε πάνω στην γραμμή. Στην τελευταία «μεγάλη» φάση του αγώνα, ο Ακούνια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλέιμαν στο 90’+4′ με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα να κρατάει το σκορ στα επίπεδα του 201.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (79’ Τζανδάρης), Αμαράλ (55’ Τοσιτς), Μαρτίνεθ (79’ Τζαγκόεφ), Λόνγκο (55’ Ακούνια), Καρλίτος (70’ Σλίβκα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (67’ Γκάρο), Τζίνο, Παμλίδης, Τζίμας (59’ Ροσέρο), Κόντε (75’ Μπάλαν).

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024