Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά – Λαμία 1-1: Γλύτωσαν (ξανά) στις καθυστερήσεις οι νεοφώτιστοι

Κηφισιά – Λαμία 1-1: Γλύτωσαν (ξανά) στις καθυστερήσεις οι νεοφώτιστοι

Απίθανο γκολ από τον Λούμορ στο 95′, με την Κηφισιά να κλέβει την μπουκιά μέσα από το στόμα της Λαμίας (1-1)

Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε η Κηφισιά.

Τρομερό ματς στην Καισαριανή, με τους γηπεδούχους να λυτρώνονται στο 95′ κόντρα στη Λαμία (1-1).

Η ομάδα του Βόκολου έφτασε μια ανάσα από το πολύτιμο διπλό, αλλά η Κηφισιά βρήκε ξανά τη λύση με απίθανη… οβίδα του Λούμορ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, η Λαμία παρέμεινε στην 9η θέση με 6 πόντους, ενώ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ανέβηκε στους 5 πόντους.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο ματς και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 18ο λεπτό.  Ο Τόσιτς εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ, η μπάλα τράνταξε τη συμβολή των δοκών ενώ στη συνέχεια ο Σιμόν σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Αναγνωστόπουλου.

Στο 56′ η Κηφισιά απάντησε στη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Η μπάλα έφτασε στον Μασούρα ο οποίος δοκίμασε ένα δεξί…. βολέ το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοσέλεφ.

Τελικά, στο 85′ η Λαμία βρήκε το γκολ. Σέντρα από τα αριστερά του Τσιλούλη, κεφαλιά του Λόνγκο και ο Ακούνια πετάγεται και με… ξερό σουτ νικά τον Αναγνωστόπουλο για το 0-1.

Ωστόσο, η Κηφισιά δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και με απίθανο σουτ το Λούμορ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Kηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λούμορ, Τσάπαν, Βαφέας, Παπασάββας (88′ Κωνσταντακόπουλος), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (65′ Τετέι), Μπιφουμά (78′ Αντερέγκεν), Μπαρμπόσα, Οζέγκοβιτς.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Koσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος (76′ λ.τρ. Πάβλοβετς), Σίντκλεϊ, Σαντάνα (70′ Στάνκο), Νούνιες (82′ Ακούνια), Σλίβκα, Τόσιτς (69′ Μούλα), Καρλίτος (69′ Τσιλούλης), Λόνγκο.

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024