Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνω κάτω οι Μπακς: Επεισόδιο με τον προπονητή και ηχηρή αποχώρηση πριν αρχίσει η σεζόν

Άνω κάτω οι Μπακς: Επεισόδιο με τον προπονητή και ηχηρή αποχώρηση πριν αρχίσει η σεζόν

Η regular season του NBA ξεκινά σε λίγές μέρες, με τους Μπακς να βρίσκονται σε κρίση, αφού μία ηχηρή απουσία μπορεί να επηρεάσει όλη τους τη σεζόν.

Και πάνω που οι Μπακς αποφασίζουν επιτέλους να πάρουν έναν απόλυτο superstar (Λίλαρντ) δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ, έρχεται η αποχώρηση του βοηθού προπονητή, Τέρι Στοτς να «ταράξει» τα νερά στα «Ελάφια».

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, φαίνεται πως ο πρώτος προπονητής των Μπακς, Άντριαν Γκρίφιν, είχε θερμό επεισόδιο με τον βοηθό του, Τέρι Στοτς, με αποτέλεσμα την παραίτηση του δεύτερου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην τελευταία προπόνηση των Μπακς ο Γκρίφιν ζήτησε να μαζευτούν οι παίκτες στο κέντρο και στη συνέχεια θα μαζευόταν και το τεχνικό τιμ.

Ο Στοτς, όμως, όταν τελειώσει ο Γκρίφιν με τους παίκτες αποχώρησε μαζί τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε φωνές μπροστά σε όλους ο νέος προπονητής των «Ελαφιών».

Πάντως αυτό φαίνεται να ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», μιας και οι δυο τους δεν είχαν την καλύτερη σχέση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην τελευταία προπόνηση των Μπακς ο Γκρίφιν ζήτησε να μαζευτούν οι παίκτες στο κέντρο και στη συνέχεια θα μαζευόταν και το τεχνικό τιμ

Ο Γκρίφιν σε σχετικές δηλώσεις που παραχώρησε, ανέφερε:

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Τέρι γιατί παραιτήθηκε. Μας αιφνιδίασε όλους, αλλά στηρίζουμε την κάθε του απόφαση. Είναι ένας φοβερός άνθρωπος και σπουδαίος προπονητής, έμαθα πολλά από εκείνον, απόλαυσα τη συνεργασία και του εύχομαι τα καλύτερα».

Αυτή η αποχώρηση αναμένεται να επηρεάσει αρνητικά τον Λίλαρντ, καθώς ο Στοτς ήταν ένας από τους λόγους που ήρθε στο Μιλγουόκι, αφού τον είχε προπονητή για 9 χρόνια στο Πόρτλαντ.

Μάλιστα ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε πει:

«Μιλήσαμε ήδη. Έχουμε περάσει τόσο καιρό μαζί στη λίγκα άλλωστε. Ακόμη και στη διετία που ήταν εκτός πάγκων είχαμε συχνή επικοινωνία».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024