Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις νέες δικηγόροι για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τρεις νέες δικηγόροι για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Το δικαστήριο διόρισε νέα υπεράσπιση στη Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την παραίτηση του Αλέξη Κούγια.

Σε τρεις νέες δικηγόρους ανέθεσε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας προχωρώντας σε αυτεπάγγελτο διορισμό δικηγόρων, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία στο επόμενο κρίσιμο στάδιο που είναι η απολογία της κατηγορούμενης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό νέων δικηγόρων μετά την παραίτηση του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης Αλέξη Κούγια.

Έτσι μετά και την αποδοχή του διορισμού των νέων δικηγόρων από την κατηγορούμενη, το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίασή του προκειμένου να προετοιμαστούν οι τρεις δικηγόροι, λαμβάνοντας γνώση της δικογραφίας.

Μετά την παραίτηση του Αλέξη Κούγια, το δικαστήριο προχώρησε σε αυτεπάγγελτο διορισμό δικηγόρων για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ώστε να συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Εφόσον οι συνήγοροι είναι έτοιμες την ερχόμενη εβδομάδα, τότε αναμένεται να ξεκινήσει η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία, όπως είναι γνωστό, δικάζεται για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ανεξάρτητα από την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση αυτή στις 10 Νοεμβρίου έχει προσδιοριστεί η δεύτερη δίκη της που αφορά στους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Πράξεις που η ίδια στο σύνολό τους έχει αρνηθεί ότι διέπραξε.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη το πρωί.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024