Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποστόλης Τότσικας: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να βρει την αλήθεια του»

Αποστόλης Τότσικας: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να βρει την αλήθεια του»

Ο ηθοποιός συγκινήθηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Σε κλάματα ξέσπασε ο Αποστόλης Τότσικας μιλώντας στους δημοσιογράφος για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην», που θα ανέβει στο θέατρο «Αργώ».

Συγκινημένος δίπλα στον Γιώργο Κωνσταντίνου

«Πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο να βρει την αλήθεια του και να προχωρήσουμε επιτέλους, να κάνουμε το επόμενο βήμα σε αυτή τη ζωή» είπε μιλώντας για το θεατρικό έργο ο Αποστόλης Τότσικας και ξέσπασε σε κλάματα ενώ ο Γιώργος Κωνσταντίνου βρισκόταν δίπλα του.

«Δε ξέρω τι με έχει πιάσει. Νιώθω τόσο καλά μέσα σε αυτό. Σας ευχαριστώ όλους. Να μη σταματάμε να βρίσκουμε το φως μέσα σε αυτό το σκοτεινό κόσμο που ζούμε» πρόσθεσε ο Αποστόλης Τότσικας.

Η παράσταση που πρωταγωνιστεί

Η παράσταση «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στο θέατρο Αργώ (Ελευσινίων 13-15, Μεταξουργείο)

Ένας μοναχικός Νεοϋορκέζος, ο κύριος Γκρην ο οποίος έχει αποτραβηχτεί μετά το θάνατο της γυναίκας του στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν δέχεται τις επισκέψεις ενός νεαρού κοινωνικού λειτουργού. Η σχέση αυτή θα αλλάξει για πάντα και τους δύο. Θα σύρει τον καθένα έξω από τη ζώνη ασφαλείας του, θα απειλήσει τις επιφανειακές τους βεβαιότητες, θα απαλύνει τα αγκάθια τους.

Η συνεργασία των 2 ηθοποιών

Οι δύο αυτοί τόσο γνώριμοι σε όλους μας χαρακτήρες ο ηλικιωμένος Γκρην και ο νεαρός Ρος που τους έφερε κοντά ένα επιπόλαιο ατύχημα, θα διανύσουν όλη την ανθρώπινη διαδρομή από το ξεκαρδιστικό γέλιο ως τα πιο λυτρωτικά δάκρυα συγκίνησης. Μαζί θα καταργήσουν την απόσταση που τους χωρίζει και θα γίνουν – με έναν τρόπο βαθύ και αμετάκλητο – συγγενείς.

Ένας θεατρικό έργο – ύμνος στη διαφορετικότητα που έχει παιχτεί σε περισσότερες από 50 χώρες, αποσπώντας πολλαπλά θεατρικά βραβεία. Μια σύγχρονη ιστορία που προτείνει την ανθρώπινη τρυφερότητα ως βασικό όπλο αντίστασης στις θηριωδίες του παρελθόντος αλλά και τις αγκυλώσεις του παρόντος.

Δυο μοναξιές που συναντιούνται για να βγουν  μαζί έξω από το καβούκι, προς το φως.

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024