«Όλα για τη Ζωή μας»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο
Θέματα για τη σωματική και ψυχική υγεία μας
Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 08.50 στο MEGA με πλούσια και ενδιαφέρουσα θεματολογία.
Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου
Μαθαίνουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε το αμυντικό σύστημα του οργανισμού μας, κάτι που δεν εξαντλείται στη σωστή διατροφή και τη συστηματική άσκηση. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Αντωνά, η οποία όπως αποκαλύπτει, αρρωσταίνει σπάνια και μιλά για όλα αυτά που κάνει και πιστεύει ότι την έχουν βοηθήσει να χτίσει γερό ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης, στην εκπομπή μιλάμε για το βιολογικό ρολόι και γιατί όταν αυτό απορρυθμίζεται, υπάρχουν ψυχολογικές μεταπτώσεις.
Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου
στις 08:50 κεντρικό θέμα της εκπομπής «Όλα για τη ζωή μας», είναι το άγχος, ένας σκληρός πρωταγωνιστής της καθημερινότητάς μας. Πολλοί από εμάς αποδεχόμαστε σχεδόν παθητικά ότι ζούμε σε μία κοινωνία που μας αγχώνει εξίσου όλους, παιδιά και ενήλικες και ότι αυτό είναι κάτι που πολύ δύσκολα μπορούμε να αλλάξουμε.

Η Νίκη Κάρτσωνα
Στην εκπομπή, οι ψυχολόγοι επισημαίνουν ότι η άποψη πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με το άγχος και όχι να το περιορίσουμε είναι όχι μόνο λανθασμένη αλλά και επικίνδυνη: δημιουργεί αγχώδη παιδιά, τα οποία εξελίσσονται σε αγχώδεις ενήλικες. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Νίκη Κάρτσωνα, η οποία ως μητέρα μιλά για το πώς μαζί με τον σύζυγό της προσπαθούν να μεγαλώσουν τον γιο τους με λιγότερο άγχος και θυμάται όλα όσα την άγχωναν και εκείνη ως παιδί.
Επίσης, στην ενότητα «Μας Ρωτάτε» συζητάμε για τη χρήση του κινητού τηλεφώνου από τα παιδιά και οι σχετικές ερωτήσεις των τηλεθεατών παίρνουν απάντηση.
«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
- Τοξικότητα κυβερνητικής κοπής
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη: Ακρίβεια παντού, οι πολίτες δεν χρειάζονται τη συμπόνοια σας αλλά λύσεις – Στο βήμα ο Μητσοτάκης
- Ελάτε να μου μιλήσετε, δεν δαγκώνω: Ο Μπιλ Γουόρντ των Black Sabbath μιλά για τις μέρες του σε αναπηρικό αμαξίδιο
- Θεσσαλονίκη: Πτήση προς Σαράγεβο επέστρεψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω επιθετικού επιβάτη
- «Τον βάλαμε σε τζετ και κάναμε κύκλους για να μην μας δουν» – Πώς η Λίβερπουλ του Κλοπ πήγε να πάρει τον Εμπαπέ
- Hurriyet: Πουλήθηκαν οι S-400 σε άλλη χώρα του Κόλπου – Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442