Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη Ζωή μας» στο MEGA: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

«Όλα για τη Ζωή μας» στο MEGA: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Πολλά νεά για τη σωματική και ψυχική υγεία μας

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ασχολείται και αυτό το Σαββατοκύριακο με θέματα που μας ενδιαφέρουν όλους.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου

Η ολιστική αντιμετώπιση ενός προβλήματος υγείας μπαίνει στο επίκεντρο. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η θεραπεία βασίζεται όχι μόνο στην φαρμακευτική αγωγή, αλλά και στην καλή ψυχολογία, στις υποστηρικτικές σχέσεις, στην υγιεινή διατροφή, στον επαρκή και ποιοτικό ύπνο, στη συστηματική άσκηση.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η αθλητικογράφος Έλενα Μπουζαλά, η οποία μιλά για τον τρόπο που η ίδια αντιμετώπισε ολιστικά τον καρκίνο μαστού. Ακόμη, ψυχολόγοι εξηγούν γιατί οι γυναίκες που γίνονται μητέρες δεν πρέπει να βάζουν σε δεύτερη μοίρα τα θέλω τους και να εγκαταλείπουν τα ενδιαφροντα τους, αλλά να βρίσκουν χρόνο – έστω και λίγο- για τον εαυτό τους.

Η εκπομπή προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στις 08.50

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου

Η βία και η παραβατικότητα στην παιδική και εφηβική ηλικία, ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τους γονείς, πρωταγωνιστεί στην εκπομπή. Τα ανησυχητικά περιστατικά πληθαίνουν και το πρόβλημα έχει αρχίσει να βγαίνει εκτός του ελέγχου. Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη οι ψυχολόγοι μιλούν για τις αιτίες αλλά και τις λύσεις αυτού του κοινωνικού ζητήματος, επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο που έχουν παίξει οι δυσκολίες των τελευταίων ετών, αλλά και η γενικότερη απαξίωση της κοινωνίας.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη

Τη δική της εμπειρία ως μητέρα ενός εφήβου καταθέτει η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη: μιλά για τις ανησυχίες και τις αγωνίες της και όλα όσα προσπαθεί να κάνει προκειμένου να προστατεύσει τον γιο της από ανάλογα φαινόμενα.

Επίσης, στην εκπομπή συζητάμε για τις ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό σύστημα και δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που έστειλαν οι τηλεθεατές στην εκπομπή σχετικά με το αν αυτά είναι ψυχολογικής ή οργανικής αιτιολογίας.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024