Ο Μάικ Τζέιμς παραχώρησε συνέντευξη στο σέρβικο μέσο «Mozzart Sport» και εξήγησε τον λόγο που ο Παναθηναϊκός δεν τον κράτησε το καλοκαίρι του 2017.
Με αφορμή το γεγονός πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει παραμείνει στην Μονακό για παραπάνω από δύο σεζόν ρωτήθηκε τους λόγους που δεν το συνήθιζε αυτό στις προηγούμενες ομάδες του.
Συγκεκριμένα για τους «πράσινους» είπε πως ήθελαν πολύ να τον κρατήσουν μετά την πρώτη του πολύ καλή σεζόν όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό λόγω των «στενών» οικονομικών τους.
«Μετά τη πρώτη σεζόν στη Μπασκόνια είχε έρθει η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα.
Στη δεύτερη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό, δεν είναι ότι δεν με ήθελαν, απλά τα οικονομικά της εποχής ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να κρατήσουν ενωμένο τον κορμό της ομάδας.
Και εγώ ήμουν απλώς ένας από τους ανθρώπους που δεν είχαν τα χρήματα να κρατήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Νίκες για Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Ατρόμητο (4-0), ισοπαλία στο ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά (1-1) - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.
LIVE: Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι για την 34η αγωνιστική Premier League.
Ο Αστέρας ξύπνησε μετά το γκολ του Παναιτωλικού και πέτυχε νίκη-σωτηρίας. Έχασε ευκαιρίες είχε και δοκάρι, ενώ στο 89’ ο Παπαδόπουλος απέκρουσε πέναλτι του Ρόσα! Ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.