Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπαράθεση Πολάκη και Χαρίτση στη Βουλή

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπαράθεση Πολάκη και Χαρίτση στη Βουλή

Τι συνέβη.

Φορτισμένο και με πολλές εντάσεις το κλίμα στην πρώτη συνεδρίαση της ΕΠΕΚΕ τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Συντονιστή του κοινοβουλευτικού έργου, Παύλο Πολάκη και τον βουλευτή, Αλέξη Χαρίτση, να ανταλλάσσουν αιχμές.

Τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Πολάκης μίλησε για υποτονική αντιπολίτευση στο θέμα των υπερκερδών που είχαν οι μεγάλες επιχειρήσεις.

Ο (στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη) Παύλος Πολάκης φέρεται να σχολίασε πως από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είχε αναδειχθεί επαρκώς το ζήτημα των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας το προηγούμενο διάστημα, αλλά και η προβολή ενός εναλλακτικού παραγωγικού μοντέλου, που θα έδινε νέες προοπτικές, πέρα από τα στενά δημοσιονομικά πλαίσια.

Από πλευράς του, ο κ. Χαρίτσης ως πρώην Τομεάρχης Ανάπτυξης, σήκωσε το γάντι, υπενθυμίζοντας ότι τόσο ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όσο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν αναδείξει έντονα το θέμα των υπερκερδών προεκλογικά, ενώ αναφέρθηκε και στις σχετικές ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί στη Βουλή.

Ενδεικτικό είναι ότι αμέσως μετά την αντιπαράθεση, ο Αλέξης Χαρίτσης, η Θεανώ Φωτίου και η Έφη Αχτσιόγλου έφυγαν από την αίθουσα.

Συνεδριάζει η ΠΓ

Υπό αυτό το κλίμα σήμερα Τετάρτη, το απόγευμα, πραγματοποιείται η (προγραμματισμένη) συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που όπως έχει γράψει το in συγκεντρώνει το ενδιαφέρον για πολλούς λόγους.

Είναι η πρώτη φορά που συγκαλείται (η καθυστέρηση ήταν σημείο εσωκομματικής τριβής) υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, που θα συμμετέχει με τηλεδιάσκεψη από την Νέα Υόρκη.

Η ΠΓ γίνεται στον απόηχο της ολοκλήρωσης των αυτοδιοικητικών εκλογών τα αποτελέσματα των οποίων δεν «αναγνώστηκαν» ενιαία από τα στελέχη του κόμματος.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες τα στελέχη της Ομπρέλας (Σκουρλέτης κα) που είναι και μέλη του οργάνου, θα καταθέσουν κείμενο συνολικής πρώτης κριτικής προς την ηγεσία.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024