Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνέδριο τον... μακρινό Φεβρουάριο (23-25) εισηγείται ο Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ

Συνέδριο τον… μακρινό Φεβρουάριο (23-25) εισηγείται ο Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που η εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ζητά συνέδριο τον Νοέμβριο, εκτοξεύοντας «ρουκέτες» κατά του προέδρου, ο Κασσελάκης προτείνει να διεξαχθεί το τριήμερο από 23 έως και 25 Φεβρουαρίου

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο Στέφανος Κασσελάκης συμμετέχει μέσω βιντεοκλήσης, αφού βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκε στα μέλη της Γραμματείας να διεξαχθεί το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ το τριήμερο από 23 μέχρι και 25 Φεβρουαρίου.

Μία πρόταση που αναμένεται να προκαλέσει νέες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς τα στελέχη της «Ομπρέλας» και όχι μόνο θέλουν συνέδριο εδώ και τώρα και, για την ακρίβεια, το Νοέμβριο.

Η «Ομπρέλα» θέλει συνέδριο άμεσα

Νωρίτερα, εξάλλου, έγινε γνωστό το κείμενο-καταπέλτης εννέα μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» –  κατατέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου.

Στο κείμενο, που υπογράφεται από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Νίκο Φίλη, τον Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον Ανδρέα Ξανθό, την Αννέτα Καββαδία, τον Πάνο Λάμπρου, τη Χάρις Ματσούκα, την Κατερίνα Κνήτου και την Έφη Καλαμαρά, τα στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε λειτουργία των οργάνων και σε πραγματοποίηση του εκτάκτου συνεδρίου μέσα στις προθεσμίες που είχε αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή, δηλαδή τον Νοέμβριο.

«Μόνο έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί, έστω την ύστατη στιγμή, να συγκροτήσει σχέδιο εναλλακτικής διακυβέρνησης της χώρας», λένε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η πορεία προς το συνέδριο δεν πρέπει να σφραγιστεί από πραξικοπηματικές κινήσεις και αρχηγικές – μεσσιανικές πρακτικές που περιθωριοποιούν το κόμμα».

Sports in

Ο Κλοπ μίλησε για το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα!

Τι είπε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024