Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένοχος ο 47χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια

Ένοχος ο 47χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια

Η δίκη είναι σε εξέλιξη και συνεχίζεται για την απόφαση περί χορήγησης ή μη ελαφρυντικών

Ένοχος κρίθηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ο 47χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων μαθητών του, στο Λασίθι, στην Κρήτη.

Κηρύχθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 47χρονος κηρύχθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια μόνο αναφορικά με μια από τις 8 περιπτώσεις (πρόκειται για μια κοπέλα, ανήλικη κατά τον χρόνο τέλεσης της αποδιδόμενης πράξης).

Η δίκη είναι σε εξέλιξη και συνεχίζεται για την απόφαση περί χορήγησης ή μη ελαφρυντικών, το ύψος της ποινής και τη χορήγηση ή μη αναστέλλουσας δύναμης στην έφεση.

Νωρίτερα σήμερα, ο 47χρονος απολογήθηκε υποστηρίζοντας ότι είναι απόλυτα αθώος και ότι ταλαιπωρείται όλο το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας σκευωρίας που του έστησαν ανταγωνιστές του.

Γυναίκες θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από αστυνομικούς – Γιατί δεν κάνει κανείς τίποτα;

Αποκαλύψεις σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας από γυναίκες οι οποίες καταγγέλλουν ότι έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικούς.

Γυναίκα μιλώντας στο BBC αποκάλυψε ότι αστυνομικός επιχείρησε σεξουαλική σχέση μαζί της μέσω μηνυμάτων και ότι εμφανιζόταν συνέχεια στο σπίτι της.

Αποδεικτικά στοιχεία έχουν διαγραφεί σε «κακοστημένες» έρευνες και από 500 καταγγελίες για κατάχρηση της θέσης τους από αξιωματικούς, μόλις σε 24 απαγγέλθηκαν κατηγορίες, σύμφωνα με στοιχεία του BBC.

Η σεξουαλική παρενόχληση της αστυνομίας βρίσκεται στο επίκεντρο όπως ποτέ πριν, μετά τον βιασμό και τη δολοφονία της Σάρα Έβεραρντ από αστυνομικό.

Τώρα το BBC έμαθε ότι μεμονωμένες αστυνομικές δυνάμεις αποτυγχάνουν να προστατεύσουν ευάλωτες γυναίκες σε «αποτυχημένες» ή καθυστερημένες έρευνες που χρειάζονται χρόνια για να ολοκληρωθούν και σπάνια οδηγούν σε κυρώσεις για παράπτωμα ή ποινικές διώξεις.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024