Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε επταθέσια τροχιά το νεό Citroen C3 Aircross

Σε επταθέσια τροχιά το νεό Citroen C3 Aircross

Η Citroen ετοιμάζει μια διαφορετικής προσέγγισης και αυξημένης χρηστικότητας όσο και επιλογών έκδοση Aircross για το νέο της C3

Hγαλλική φίρμα μόλις έκανε τα αποκαλυπτήρια στη νέα γενιά του C3, δίνοντας προτεραιότητα στην ηλεκτρική έκδοση την οποία συστήνει ως ένα από τα προσιτά ηλεκτροκίνητα καθώς η τιμή εκκίνησης διαμορφώνεται σε 23.300 ευρώ ενώ, από το 2025 θα υπάρξει και μια ακόμα πιο προσιτή παραλλαγή με εφαλτήριο τα 19.990 ευρώ.

Ωστόσο, όπως επίσης ανακοίνωσε η γαλλική φίρμα, το νέο C3 δεν θα μείνει μόνο στα παραπάνω και στην προδιαγεγραμμένη έκδοση βενζίνης η οποία θα επενδύσει στις ίδιες αρετές προσιτότητας και ενδιαφέροντος design, αλλά θα αποκτήσει εξίσου και μια νέα έκδοση με τα διακριτικά C3 Aircross και ακόμα περισσότερη χρηστικότητα και επιλογές σε σχέση με το παρελθόν.

Για την ακρίβεια, όπως ανακοίνωσε η γαλλική φίρμα το νέο C3 Aircross το οποίο αναμένεται να είναι εξίσου διαθέσιμο τόσο σε ηλεκτρικές όσο και σε εκδόσεις με τον τρικύλινδρο κινητήρα εσωτερικής καύσης 1,2 λίτρου θα διατεθεί τόσο σε πενταθέσια όσο και σε επταθέσια έκδοση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αν και θα είναι σαφής η συνάφεια ανάμεσα σε C3 και C3 Aircross, η σχεδιαστική προσέγγιση, το αυξημένο μήκος, η ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και οι λεπτομέρειες του δεύτερου θα φροντίσουν να προσφέρουν μια διαφορετική προσωπικότητα με την ίδια αφετηρία αλλά άλλη στόχευση.

Φυσικά το C3 Aircross θα μιμηθεί την πληθώρα επιλογών που η γαλλική φίρμα θα προσφέρει και για το C3 το οποίο, μέχρι στιγμής, όπως έχει ανακοινωθεί θα περιλαμβάνει στις επιλογές του δύο ηλεκτρικές εκδόσεις, την «αρχική» με ηλεκτρικό μοτέρ 113 ίππων και μπαταρία 44 kWh, αυτονομίας 320 χλμ. και την πιο προσιτή με αυτονομία 200 χλμ. που αναμένεται σε δεύτερο χρόνο. Δεν θα λείψουν οι συμβατικές εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσης 1,2 λίτρου σε συνδυασμό με ήπια υβριδική τεχνολογία με την μορφή παράλληλου ηλεκτρικού κυκλώματος και σε συνδυασμό με ένα μικρό ηλεκτρικό μοτέρ τοποθετημένο στο νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που έχει εξελίξει ο όμιλος Stellantis

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024