Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζητάει επανακαταμέτρηση ψήφων ο Δήμαρχος Παλαμά - Αποκλειστικές δηλώσεις στο in

Ζητάει επανακαταμέτρηση ψήφων ο Δήμαρχος Παλαμά – Αποκλειστικές δηλώσεις στο in

Στον Δήμο Παλαμά οι εκλογές κρίθηκαν για 11 ψήφους.

Το βράδυ των εκλογών ο Δήμαρχος Παλαμά, Γιώργος Σακελλαρίου, μιλώντας για το αποτέλεσμα που τον έφερε δεύτερο στην προτίμηση των δημοτών για μόλις 11 ψήφους, έδινε συγχαρητήρια στον νικητή και παράλληλα ανάφερε πως θα ασκήσει μια σωστή αντιπολίτευση όχι σαν αυτή που ο ίδιος είχε. Μάλιστα ο επί δυο συνεχόμενες θητείες δήμαρχος Παλαμά, δήλωνε πως το αίτιο της ήττας, έστω και με αυτή την μικρή διαφορά, ήταν οι πρόσφατες πλημύρες που έπληξαν τον Δήμο αλλά και πως το αποτέλεσμα κρίθηκε από τις επιλογές ενός χωριού όπως είπε αποκλειστικά στο in.

Παράλληλα όμως, άφηνε και ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσει επανακαταμέτρηση. Τελικά το ενδεχόμενο αυτό που φάνταζε πιθανό το επιβεβαίωσε στο in ο Δήμαρχος με αποκλειστικές του δηλώσεις.

Έχω χρέος απέναντι στον κόσμο να το ελέγξω

Άνοιγμα κάλπης για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών σε εκλογικό τμήμα της Αττικής, Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Από αύριο 18 Οκτωβρίου θα γίνουν τα προβλεπόμενα. Δήλωσα εξ αρχής που το αποτέλεσμα είναι απολύτως σεβαστό. Όμως οφείλω απέναντι στους κατοίκους και τους υποψηφίους του συνδυασμού να κάνω έλεγχο του υλικού. Αυτό θα γίνει σε πρώτη φάση. Αν υποβάλλουμε ένσταση είναι κάτι που θα φανεί στη πορεία. Ως σενάριο φαίνεται μακρινό σήμερα πάντως. Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση του πρωτοδικείου, αλλά εξ όσων γνωρίζω δεν μπήκαν στη διαδικασία να ελέγξουν τα άκυρα και τα λευκά. Κοίταξαν μόνο τα ψηφοδέλτια. Δεν γνωρίζω αν θα αλλάξει το αποτέλεσμα, αλλά έχω χρέος απέναντι στον κόσμο λόγω της μικρής διαφοράς των 11 ψηφοδελτίων να το κάνω. Αν όλα έγιναν κανονικά. Θα ελέγξουμε όλο το εκλογικό υλικό που υπάρχει μέσα στο σάκο. Ο σάκος περιέχει το βιβλίο των πρακτικών, τα ψηφοδέλτια, την κατανομή που έχει γίνει, τα άκυρα, τα λευκά,

Ρωτώντας τον δήμαρχο που κατά την γνώμη του οφείλεται το αποτέλεσμα των εκλογών είπε: «Νομίζω οφείλεται στον daniel. Αν δείτε την πρώτη Κυριακή είχαμε διαφορά 950 ψηφοδέλτια, αν και αυτό δεν μετράει την δεύτερη Κυριακή. Ένα χωριό ήταν αυτό που έκανε την διαφορά σε εμάς που μας έριξε πολύ».

Δήμαρχος αναδείχθηκε στον Δήμο Παλαμά ο Σωκράτης Δασκαλόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παλαμά» με 4.575 ψήφους, με τον νυν Δήμαρχο Γιώργο Σακκελαρίου με τον συνδυασμό του «Συμμαχία Ανασυγκρότησης Δήμου Παλαμά να λαμβάνει 4564.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024