Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Minecraft: Εσπασε το φράγμα των 300 εκατ. αντιτύπων

Minecraft: Εσπασε το φράγμα των 300 εκατ. αντιτύπων

Το Minecraft παραμένει ένα από τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

Το Minecraft είχε ήδη τη διάκριση ότι ήταν το βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Σήμερα, ωστόσο κάνε ένα νέο άλμα σε μια νέα διάκριση, μετά την ανακοίνωση ότι έχει πουλήσει τον εκπληκτικό αριθμό των 300 εκατομμυρίων αντιτύπων.

«Καθώς πλησιάζουμε τη 15η επέτειο από το πρώτο λανσάρισμά του, το Minecraft παραμένει ένα από τα παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, με πάνω από 300 εκατομμύρια αντίτυπα να έχουν πωληθεί, αποτελώντας ένα ορόσημο που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στην αρχή αυτής της διαδρομής», δήλωσε μεταξύ άλλων η Helen Chiang, επικεφαλής των Mojang Studios.

Το δεύτερο βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, το Grand Theft Auto V

Το νέο επίτευγμα ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Minecraft Live 2023, μια εκδήλωση ζωντανής ροής του Minecraft που μοιράζεται ειδήσεις και ενημερώσεις της κοινότητας και περιλαμβάνει μια ψηφοφορία στην οποία οι παίκτες μπορούν να ψηφίσουν ποιο νέο πλάσμα πρέπει να προστεθεί στο παιχνίδι. Φέτος, οι επιλογές για τους χρήστες είναι ανάμεσα σε ένα καβούρι, έναν αρμαντίλο και έναν πιγκουίνο.

Μακράν μπροστά

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκριση για τα 300 εκατ. αντίτυπα του Minecraft, αρκεί να σημειώσουμε ότι το Thriller, το μουσικό άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, έχει πουλήσει περίπου 70 εκατομμύρια αντίτυπα. Η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις, το PS2, πούλησε περίπου 155 εκατομμύρια μονάδες. Ακόμη και το δεύτερο βιντεοπαιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, το Grand Theft Auto V, δεν πλησιάζει καν τα νούμερα του Minecraft, ξεπερνώντας τα 185 εκατομμύρια πωλήσεις.

Το Minecraft ανήκει σε μια δική του κατηγορία και πιθανότατα θα παραμείνει εκεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα — ή τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσει το Half-Life 3.

Πηγή: Ot.gr

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024