
Διακοπή στο Βέλγιο – Σουηδία μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες
Αρνούνται να βγουν για το δεύτερο ημίχρονο οι Σουηδοί διεθνείς.
Ραγδαίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες, όπου δύο Σουηδοί έχασαν τη ζωή τους στο τρομοκρατικό χτύπημα που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας.
Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστή η είδηση, η εθνική ομάδα της Σουηδίας αποφάσισε να μείνει κλεισμένη στα αποδυτήρια και να μην εμφανιστεί στο γήπεδο, μετά την ανάπαυλα του ματς για τα προκριματικά του EURO 2024.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η επίθεση συνέβη πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα – η οποία ωστόσο έγινε κανονικά.
Διακοπή στο β’ ημίχρονο
Παρ’όλα αυτά στη λήξη του ημιχρόνου, το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά.
Οι παίκτες της Σουηδίας παραμένουν κλεισμένοι στα αποδυτήριά τους και δεν επιθυμούν να βγουν στο γήπεδο κάτι που κατέστησαν σαφές αφού έμαθαν την τραγική είδηση.
Στο στάδιο επικρατεί ανησυχία, με τους Σουηδούς οπαδούς να αποχωρούν από αυτό φοβούμενοι για την ασφάλειά τους.
Την ίδια ώρα, οι βελγικές Αρχές τους ζήτησαν από τα μεγάφωνα του σταδίου να παραμείνουν στις θέσεις τους, την ώρα που στην πόλη των Βρυξελλών είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για το δράστη της τρομοκρατικής ενέργειας.
- Γιορτή σήμερα 31 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]
- ‘Ετσι αποθέωσε η Euroleague τον Πίτερς (vid)
- Η Άρσεναλ έχασε το Champions League χωρίς… ήττα
- Βρετανία: Εκλογές υπόσχεται ο επίδοξος ηγέτης των Εργατικών Άντι Μπέρναμ – Αν καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός
- Βίοι αντίθετοι: Οι παίκτες της Παρί γλεντούσαν και οι παίκτες της Άρσεναλ ήταν απαρηγότητοι (vids)


