Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλυπτικός Μπαρτζώκας για Σίκμα και Γκος ενόψει Αρμάνι

Αποκαλυπτικός Μπαρτζώκας για Σίκμα και Γκος ενόψει Αρμάνι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και για την κατάσταση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για το Μιλάνο όπου θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι για την 3η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλά στους δημοσιογράφους κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Ιταλούς, ενώ μίλησε για τους τραυματίες λέγοντας ότι ο Λουκ Σίκμα θα αγωνιστεί κανονικά και ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μάλλον όχι.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Σίγουρα είμαστε λιγότερο φρέσκοι από τη Μιλάνο, που είχε αγώνα (σσ. στο ιταλικό πρωτάθλημα) το Σάββατο και δεν έπαιξε πιο πριν με την Μακάμπι.

Εμείς πάντα έχουμε προσδοκίες και απαιτήσεις, όπου παίζουμε, για να κερδίσουμε το ματς, αλλά παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει χτιστεί για να πάει πολύ μακριά στη διοργάνωση.

Έχει έναν πολύ έμπειρο και καλό προπονητή και πάντα παίζει με ξεχωριστή ενέργεια στο Forum.

Εμείς πρέπει να κάνουμε καλό ομαδικό παιχνίδι, να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά. Πρέπει να περάσει αυτό το διάστημα, γιατί ο Σίκμα θα παίξει, ο Γουίλιαμς-Γκος μάλλον όχι, αν και έρχεται μαζί μας στην αποστολή.

Γενικά πάμε όλοι με μία προπόνηση και είναι δύσκολο να προβλέψεις σε τι κατάσταση θα βρεθούν. Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο, τον οποίο θα τον έχουμε στη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή όμως προσπαθούμε να επιβιώσουμε στα περισσότερα παιχνίδια και στα αποτελέσματα.

Στην Euroleague πάντα η νίκη είναι το ζητούμενο, ιδίως για ομάδες με τις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός. Εγώ από την πλευρά μου και όλοι εμείς που δουλεύουμε στην ομάδα, σιγά-σιγά προσδοκούμε να βελτιωθούμε και αγωνιστικά.

Είχαμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Οι τραυματισμοί μας γύρισαν λίγο πίσω. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχουμε και νομίζω ότι όταν θα είμαστε όλοι μαζί, θα είμαστε πραγματικά καλοί.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μίροτιτς είναι ένας παίκτης πολύ μεγάλης αξίας. Νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Είτε παίζει στο «3», είτε παίζει στο «4» θα βρει τον τρόπο του.

Είναι καλός στο αμυντικό ριμπάουντ. Ξέρει να κινείται με και χωρίς την μπάλα. Όλη η ομάδα τους είναι πολύ καλή, δηλαδή αν δούμε, την πεντάδα με τον Μίροτιτς στο «3», τον Μέλι στο «4» και τον Πόιθρες στο «5», τον Σιλντς στο «2», έχει μεγάλο μέγεθος.

Έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά έχει και αδυναμίες. Δεν χρειάζεται να τις πω τώρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τις χτυπήσουμε».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024