
Η πρώτη ανάρτηση του Χάρη Δούκα μετά την νίκη για το δήμο Αθηναίων
Λίγη ώρα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, ο κ. Δούκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε δημότη της πόλης
Λίγες ώρες μετά την επικράτησή του στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο της Αθήνας, ο Χάρης Δούκας προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση.
Ο κ. Δούκας μπορεί στον πρώτο γύρο να είχε συγκεντρώσει μόλις 14,19% έναντι 41,35% του Κώστα Μπακογιάννη, ωστόσο χθες, πέτυχε μία εμφατική νίκη συγκεντρώνοντας 55,96%.
Λίγη ώρα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, ο κ. Δούκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε δημότη της πόλης.
Ο Χάρης Δούκας μάλιστα, ευχαρίστησε τον Κώστα Ζαχαριάδη για τη στήριξη που του παρείχε ο ΣΥΡΙΖΑ στον 2ο γύρο αλλά και περιβαλλοντικές οργανώσεις που συντάχθηκαν μαζί του.
«Να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Αθηναίους για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν. Ξέρω τη μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνω. Να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν στο όνειρο, οικογένεια, φίλους πολίτες που κατάφεραν το ακατόρθωτο και πίστεψαν το όραμά μας» είπε μεταξύ άλλων ο νέος δήμαρχος της Αθήνας.
Σήμερα, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων έκανε την πρώτη του ανάρτηση γράφοντας πως «το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινάει».
Δείτε την ανάρτηση
- Έκσταση και… δάκρυα στη Βόρεια Κορέα: Η viral αντίδραση γυναικείας ομάδας μπροστά στον Κιμ Γιονγκ Ουν (vid)
- Θανατηφόρα εκτροπή αυτοκινήτου έξω από τη Λάρισα – Νεκρός ο 70χρονος οδηγός
- Ζέστη και σκύλοι: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να τους κρατήσουμε ασφαλείς το καλοκαίρι
- Το άγνωστο γράμμα της Νταϊάνα μετά τη συνέντευξή της στο BBC
- Ιαπωνία: Τέσσερις τραυματίες από επίθεση αρκούδας στη Φουκουσίμα (δείτε βίντεο)
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα ΝΕΑ


