
Ναύπλιο: Έχασε ο δήμαρχος που πετούσε περιττώματα στον αντίπαλό του
Είχε νικήσει την πρώτη Κυριακή, ωστόσο έπεσε -κι εκείνος- θύμα ανατροπής στον δεύτερο γύρο
Από τις ανατροπές που σημειώθηκαν στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν γλίτωσε ούτε ο δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος έχασε από τον αντίπαλό του Δημήτρη Ορφανό.
Ίσως του στοίχισε και ο τρόπος που επέλεξε να «τιμωρήσει» τον αντίπαλό του, Δημήτρη Ορφανό, πετώντας περιττώματα και σκουπίδια στην πόρτα του, πράξη που προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις και πήρε προεκτάσεις.
Ο κ. Κωστούρος έχασε με μεγάλη διαφορά, παρά το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών είχε προβάδισμα.
Στο 97,26% της ενσωμάτωσης, ο νέος δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτριος Ορφανός συγκεντρώνει 63,69% έναντι του Δημήτρη Κωστούρου (36,31%).
Για το ασύλληπτο γεγονός ο κ. Δημήτρης Κωστούρος είχε πει πως «το τελευταίο διάστημα είχε γίνει στόχος «ύβρεων και συκοφαντιών» και προχώρησε σε μία «ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα» η οποία ήταν: «να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού».
Παραδέχθηκε το λάθος του, «ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης» είπε.
Για το ζήτημα ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία από τον γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων, ενώ είχε υπάρξει και παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου.
- Αχαρνές: Συνελήφθη 25χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας – Το ηχοσύστημα μεγάλης ισχύος στο αυτοκίνητό του
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s

