Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζέιν Σέιμουρ: Διόλου… μόνη στην άγρια δύση η τηλεοπτική «δρ Κουίν»

Τζέιν Σέιμουρ: Διόλου… μόνη στην άγρια δύση η τηλεοπτική «δρ Κουίν»

Σε νέα σχέση, στα 72 της χρόνια, με τον μουσικό Τζον Ζαμπέτι - Τους έφεραν κοντά τα παιδιά τους

Όσοι την ακολουθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαμε γίνει μάρτυρες αμέσως, του ευτυχούς γεγονότος. Η πρωταγωνίστρια του ιδιαίτερα δημοφιλούς και στην Ελλάδα, τη δεκαετία του ’90, τηλεοπτικού σίριαλ, με τίτλο στα ελληνικά «Δρ Κουίν – Μόνη στην Άγρια Δύση» που κράτησε έξι σεζόν, η ηθοποιός Τζέιν Σέιμουρ είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media.

Η γνωστή μας ως δρ Κουίν από την τηλεοπτική σειρά «Μόνη στην Άγρια Δύση»

Αξιοζήλευτα δραστήρια

Καλλιτεχνική φύση σε όλα της, ζωγραφίζει, δημιουργεί, χορεύει, ζει μια ζωή κοντά στη φύση, ασχολείται με το φιλανθρωπικό της έργο, με την καλή ζωή, ασκείται, είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα ζωντανός και δραστήριος.

Πριν από δύο εβδομάδες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε ανεβάσει φωτογραφία με τον αγαπημένο της νέο σύντροφο όπου και έγραφε ότι δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχής. Στην εν λόγω πλατφόρμα την ακολουθούν 328 χιλιάδες άνθρωποι.

Η Τζέιν Σέιμουρ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Η Τζέιν Σέιμουρ με τη μία της κόρη

Νέα σχέση στα 72 της χρόνια

Συνεχίζει να μοιράζεται με τους 681 χιλιάδες ακολούθους της στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ευχάριστες στιγμές με φίλους, συνεργάτες, την οικογένειά της και πλέον με τον αγαπημένο της.

Στα 72 της χρόνια, είναι πιο «νέα» από πολλούς νεότερούς της, με όρεξη για τη ζωή και πλέον έδωσε συνέντευξη αποκλειστικά στο «PEOPLE» για τη νέα της σχέση. Πρόκειται για τον μουσικό, Τζον Ζαμπέτι  με τον οποίο γνωρίστηκε χάρη στα παιδιά τους, όπως αποκάλυψε το ζευγάρι, καθώς βρέθηκε στο «Wags and Walks 12th Annual Benefit Gala».

Η Τζέιν Σέιμουρ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Με τις ευλογίες των παιδιών τους

Ο Τζον Ζαμπέτι ο οποίος είναι μουσικός δημιουργός, αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός ότι «μου έγραψε μερικά ερωτικά τραγούδια. Είναι τραγουδοποιός. Νομίζω ότι αυτό ήταν που με κέρδισε τελικά».

Τα παιδιά και των δύο που ασχολούνται με τη μουσική τους έφεραν πιο κοντά, οπότε όπως δήλωσαν στο περιοδικό, δεν ανησυχούν εάν εκείνα εγκρίνουν τη σχέση τους.

Η Τζέιν Σέιμουρ για όποιον την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντανακλά μια ιδιαίτερα αισιόδοξη φύση, μόνιμα με το αφοπλιστικό της χαμόγελο –και με μια εμφάνιση που δεν έχει αλλάξει καθόλου παρά τα σχεδόν 30 χρόνια που έχουν περάσει από τη δημοφιλή σειρά που πρωταγωνιστούσε-, ασχολείται συνεχώς με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή ασκείται.

Προσέχει ιδιαίτερα τον εαυτόν της και δίνει το πρότυπο ενός ανθρώπου που δεν παραιτείται τόσο από την τέχνη όσο και από τη ζωή.

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://www.facebook.com/JaneSeymourOfficial?locale=el_GR)

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024