Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με Βεζένκοφ στις ΗΠΑ: «Θα είναι απογοητευτικό, αν…»

Χαμός με Βεζένκοφ στις ΗΠΑ: «Θα είναι απογοητευτικό, αν…»

Τι λένε στην Αμερική για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Δε σταματούν να ασχολούνται με τον Σάσα Βεζένκοφ στην Αμερική!

Το όνομα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα, με τους Αμερικανούς να αναλύουν τα τελευταία δεδομένα.

Με το πρώτο τζάμπολ της εφετινής αγωνιστικής περιόδου να βρίσκεται προ των πυλών, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού αναρωτιούνται: Θα είναι μέρος του rotation του Μάικ Μπράουν ο Βεζένκοφ;

Στην ιστοσελίδα A Royal Pain γίνεται αναφορά στον Βούλγαρο φόργουορντ, με την δημοσιογράφο Ελέν Μπλουμ, να χαρακτηρίζει ως απογοητευτικό το ενδεχόμενο να… ζεσταίνει τον πάγκο ο 28χρονος λόγω της άμυνας του.

“Θα ήταν σίγουρα απογοητευτικό αν ο Βεζένκοφ κατέληγε ως κάτι όχι καλύτερο από έναν bench warme, γιατί απλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμυντικά. Ευτυχώς, το ενδεχόμενο αυτό δεν είναι πολύ πιθανό. Μπορεί να συνηθίσει στο παιχνίδι του ΝΒΑ, να προσαρμόσει την άμυνά του και να κερδίσει χρόνο παιχνιδιού με την επίθεση του”, σημειώνει.

“Ταυτόχρονα όμως δεν είναι και εντελώς απίθανο. Εάν οι Κινγκς θέλουν να επωφεληθούν από την επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και να είναι μια ισχυρή δύναμη στη Δύση για τις επόμενες σεζόν, πρέπει να σημειώσουν αμυντική βελτίωση. Ο Βεζένκοφ μπορεί απλώς να μην είναι φτιαγμένος γι’ αυτό, με αποτέλεσμα ο Μάικ Μπράουν να εμπιστευτεί κάποιον άλλον”, αναφέρει.

“Μην πανικοβάλλεστε όμως. Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ΝΒΑ που δεν είναι καλοί αμυντικοί και εξακολουθούν να έχουν αντίκτυπο σε ομάδες που κερδίζουν. Δεύτερον, το γεγονός ότι δεν είναι ακόμα εκεί, δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ποτέ. Πολλοί παίκτες δυσκολεύονται με την άμυνα όταν έρχονται για πρώτη φορά στη λίγκα και τα καταφέρνουν αργότερα”, προσθέτουν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024