Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Έξι νέοι δήμαρχοι εξελέγησαν στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά τον δεύτερο γύρο

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Έξι νέοι δήμαρχοι εξελέγησαν στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά τον δεύτερο γύρο

Στον δεύτερο γύρο διεξήχθηκαν εκλογές σε συνολικά οκτώ δήμους της περιφέρειας

Έξι νέοι δήμαρχοι εξελέγησαν στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών που διεξήχθησαν σε συνολικά οκτώ δήμους της περιφέρειας.

Στην Αχαΐα

Στον δήμο Πατρέων, επανεξελέγη για τρίτη φορά δήμαρχος ο Κώστας Πελετίδης, με ποσοστό 56,69%, έναντι ποσοστού 43,31% που συγκέντρωσε ο αντίπαλός του, Κώστας Σβόλης.

Στον δήμο Δυτικής Αχαΐας, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 50,54%, έναντι ποσοστού 49,46% που έλαβε ο απερχόμενος δήμαρχος, Σπύρος Μυλωνάς.

Στον δήμο Αιγιαλείας, επανεξελέγη δήμαρχος ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, με ποσοστό 50,21%, έναντι ποσοστού 49,79% που έλαβε ο αντίπαλός του, Χρήστος Γούτος.

Στην Ηλεία

Στον δήμο Πύργου, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Ευστάθιος Καννής, συγκεντρώνοντας ποσοστό 56,03%, έναντι ποσοστού 43,97% που έλαβε ο απερχόμενος δήμαρχος, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

Στον δήμο Ήλιδας, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν δήμαρχος, με ποσοστό 63,75%, έναντι ποσοστού 36,25% που έλαβε ο σημερινός δήμαρχος, Γιάννης Λυμπέρης.

Στον δήμο Ζαχάρως, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, με ποσοστό 57,20%, έναντι ποσοστού 42,80% που συγκέντρωσε ο αντίπαλός του, Αναστάσιος Κάπος.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Στον δήμο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 51,91%, έναντι ποσοστού 48,09% που έλαβε ο απερχόμενος δήμαρχος, Κώστας Λύρος.

Στον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Αθανάσιος Κασόλας, με ποσοστό 50,99%, έναντι ποσοστού 49,01% που έλαβε ο σημερινός δήμαρχος, Γεώργιος – Θεόδωρος Αποστολάκης.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024