Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Τριανταφύλλου: «Όνειρό μου είναι…» – Τι λέει για το J2US

Πάνος Τριανταφύλλου: «Όνειρό μου είναι…» – Τι λέει για το J2US

Ο Πάνος Τριανταφύλλου στοχεύει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και αποκαλύπτει τι θέλει να κάνει όταν σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο Πάνος Τριανταφύλλου. Ο γνωστός αθλητής μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το τροχαίο, τη σχέση του με το τραγούδι και το όνειρο για ένα ζεϊμπέκικο.

«Έχω ήδη δύο μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Έχω και άλλα μετάλλια σε πανευρωπαϊκούς αγώνες και παγκόσμια κύπελλα. Στόχος μου είναι οι επόμενοι Παραολυμπιακοί Αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι το 2024. Αυτή τη στιγμή έχω μια σειρά αγώνων όπου κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός γιατί μαζεύω βαθμούς για να είμαι στους πρώτους 10 – 12 στον κόσμο για να πάρω την πρόκρισή μου για το Παρίσι», σημείωσε αρχικά ο Πάνος Τριανταφύλλου.

Όταν με το καλό περπατήσω, θα ήθελα να χορέψω μια ζεϊμπεκιά και να κάνω έναν περίπατο. Δεν θέλω ακραία πράγματα

«Το δυνατό μου σημείο πιστεύω είναι ότι μπορώ να «διαβάσω» τους αντιπάλους μου. Μπορώ να σκεφτώ αν θέλεις τρόπους παιχνιδιού που μπορεί να αλλάξουν», συνέχισε ο Πάνος Τριανταφύλλου.

«Εφόσον έγινε προσπάθησα να το αποδεχτώ. Προσπάθησα να το μεταφέρω και στο οικογενειακό μου περιβάλλον αυτό. Ίσως αυτό να ήταν και το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης υπόθεσης. Μετά το τροχαίο έπρεπε να μπω μπροστά και να πω στην οικογένειά μου «όλα καλά», σημείωσε ο Πάνος Τριανταφύλλου.

«Όταν με το καλό περπατήσω, θα ήθελα να χορέψω μια ζεϊμπεκιά και να κάνω έναν περίπατο. Δεν θέλω ακραία πράγματα», ανέφερε ο αθλητής μιλώντας για το μοιραίο τροχαίο που είχε στα 18 του χρόνια και άλλαξε τη ζωή του.

«Μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία του J2US»

Για τη συμμετοχή του στο J2US σημείωσε πως του άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία του στο σόου. «Νομίζω ότι καθένας που έχει περάσει από αυτό το σόου έχει περάσει πάρα πολύ ωραία», ανέφερε ο Πάνος Τριανταφύλλου. «Είναι πρωτόγνωρο όταν ξαφνικά ανεβαίνεις σε μια μεγάλη σκηνή, βάζεις ακουστικά και πιάνεις ένα μικρόφωνο. Το τραγούδι το λατρεύω όσο πρωτόγνωρο και να είναι», επισήμανε ο Πάνος Τριανταφύλλου.

«Στο «J2US all star» θα συμμετείχα με τρέλα αν το επιτρέπει το πρόγραμμά μου. Με τη Φωτεινή Δάρρα είχαμε άριστη συνεργασία. Με βοήθησε πάρα πολύ, ταιριάξαμε και βγήκε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα», συνέχισε ο αθλητής.

«Ένας άνθρωπος έχει πιστέψει σε μένα και θα κάνω κάτι με το τραγούδι», λέει ο ίδιος.

Όσο για την προσωπική του ζωή; Ο Πάνος Τριανταφύλλου αποκάλυψε πως έχει βγει από μια σχέση αλλά είναι καλά. «Είμαι ήρεμος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024