
Στέφανος Κασσελάκης: Η ενόχληση σε ερώτηση προς τον σύντροφό του Τάιλερ – «Εγώ είμαι το δημόσιο πρόσωπο»
Κατά την είσοδό τους στο Ηρώδειο
Φανερά ενοχλημένος φάνηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου προς τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.
Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο τους βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, στο Ηρώδειο για να απολαύσουν τη μουσική παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη.
Απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τον Αχιλλέα Μπέο
Κατά την είσοδό τους, ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε πληθώρα ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους των καναλιών, στις οποίες απέφυγε να απαντήσει.
Εκεί βρέθηκε και η δημοσιογράφος της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» ρωτώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο με τον οποίο έχει ξεσπάσει «κόντρα» μετά το ομοφοβικό του ξέσπασμα τη βραδιά των δημοτικών εκλογών, την Κυριακή (8/10).
Ο κ. Κασσελάκης παρέμεινε σιωπηλός μέχρι που άκουσε την ερώτηση που απηύθυναν στον σύντροφό του Τάιλερ.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα και απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι αυτός το δημόσιο πρόσωπο, εγώ είμαι!» και συνέχισε προς την είσοδο του Ηρωδείου ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
«Καλώς τον πρόεδρο, καλώς τον Τάιλερ»
Οι δύο άντρες κάθισαν στην πρώτη σειρά για να απολαύσουν την παράσταση «Έρως ανίκατε μάχαν» του Έλληνα μουσικού δημιουργού, ο οποίος μόλις τους αντίκρισε, τους καλωσόρισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς τον πρόεδρο, καλώς τον Τάιλερ».
- Ενας στους δύο μισθωτούς με δεύτερη δουλειά
- Νέο «Ανακαινίζω»: Αυξημένες επιδοτήσεις αλλά και παγίδες – 21 ερωταπαντήσεις
- Ακίνητα: Έρχεται νέος διπλός αυτοδιοικητικός «ΕΝΦΙΑ»
- The Sower: Το εμβληματικό έργο του Φράντσε Κράλι επιστρέφει «σπίτι» του μετά από 8 δεκαετίες
- Μαθηματικά ή ψυχολογία; Πως παίρνουμε αποφάσεις για τα χρήματα
- Γιάννης Αντετοκούνμπο – The Rock: Απολαυστικά επικά βίντεο του Greek Freak για τη Mοάνα


