Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φλωρινιώτης: Τι απέγιναν τα θρυλικά κοστούμια και τι άφησε στην διαθήκη του

Φλωρινιώτης: Τι απέγιναν τα θρυλικά κοστούμια και τι άφησε στην διαθήκη του

«Θα είχε και μεγαλύτερη περιουσία, αν δεν τον είχαν εξαπατήσει».

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος είχε βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα και ο κατέληξε από καρδιακή ανακοπή. Ο Νίκος Φλωρινιώτης εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του από την απώλεια του πατέρα του, αποκάλυψε τι θα απογύνουν τα θρυλικά κουστούμια αλλά και αν υπάρχει διαθήκη.

Μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι «δεν θα γίνει ποτέ Γιάννης Φλωρινιώτης γιατί είναι ένας», ενώ παράλληλα αισθάνθηκε σαν βάρος το όνομα του πατέρα του. «Εγώ δεν μιμούμαι τον πατέρα μου. Δεν είμαι ο πατέρας μου και δεν θα γίνω ποτέ. Γιάννης Φλωρινιώτης είναι ένας. Είμαι κάτι τελείως διαφορετικό. Δεν κατακρίνω τα σόου και εγώ έτσι ξεκίνησα, και τώρα όλες οι μεγάλες πίστες έχουν μπαλέτα και χορευτικά. Ο μπαμπάς μου ήταν πρωτοπόρος σε αυτό και τώρα το κάνουν όλοι. Και ντύνονται και όλοι σαν τον Φλωρινιώτη μη σου πω και χειρότερα (γέλια). Η Άρτα και τα Γιάννενα και η πούλια πάει σύννεφο», δήλωσε.

«Όλα αυτά ήταν η κληρονομιά του, η ιστορία και η καριέρα του».

Σχετικά με τα κουστούμια του πατέρα του απάντησε: «Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια έκθεση με όλα αυτά. Δυο κοστούμια του θα πάνε στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και το ένα θα μπει δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη. Από εκεί και πέρα τα έχουμε φυλάξει όλα. Όλα αυτά ήταν η κληρονομιά του, η ιστορία και η καριέρα του. Του είχε ράψει και κοστούμια ο Τζώρτζιο που έραβε τον Μάικλ Τζάκσον στην Αμερική».

Η διαθήκη

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε τακτοποιήσει τα ζητήματα της κληρονομιάς εξαρχής. «Όλα τα είχαμε μοιράσει από πριν. Εγώ, τα αδέρφια και η μητέρα μου δεν είχαμε ποτέ θέματα με κληρονομικά γιατί είμαστε αγαπημένη οικογένεια και μια γροθιά. Δόξα τω Θεώ, ο πατέρας μου φρόντισε για εμάς. Δεν ήταν τζογαδόρος, ούτε με ναρκωτικά είχε σχέση, ούτε πάθη είχε. Έτσι μας εξασφάλισε. Θα είχε και μεγαλύτερη περιουσία, αν δεν τον είχαν εξαπατήσει. Ήταν ευκολόπιστος και βοηθούσε πάντα πάρα πολύ κόσμο. Ποτέ του δεν άλλαξε χαρακτήρα και όποτε μπορούσε, τους βοηθούσε όλους», πρόσθεσε ο Νίκος Φλωρινιώτης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024