Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Μετράει κεφάλια που τρέχουν να αγοράσουν το νέο προϊόν

Κασσελάκης: Μετράει κεφάλια που τρέχουν να αγοράσουν το νέο προϊόν

Ο Στέφανος Κασσελάκης πανηγυρίζει για την εγγραφή 500 νέων μελών στον isyriza. «Πότε φέρατε 500 νέα μέλη σε μία μέρα; Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι... ξινίλα» λέει μάλιστα απευθυνόμενος στους παλιούς

Πολλές αιχμές με πολλαπλούς αποδέκτες άφησε στην ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης στη συγκέντρωση στο Κερατσίνι, όπου συζήτησε με πολίτες δίνοντας μάλιστα ο ίδιος το μικρόφωνο στον πρώτο που σήκωσε το χέρι για να κάνει ερώτηση.

Άνθρωπος της αγοράς, επιχειρηματίας, και σύγχρονος, όπως και η «σύγχρονη πατριωτική Αριστερά» που θέλει να δημιουργήσει, όπως επανέλαβε, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πρόσκληση που απηύθυνε χθες.

«Μετά την πρόσκληση που έκανα γράφτηκαν 500 νέα μέλη στο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε με τους επικριτές του να ψιθυρίζουν ότι αντιμετωπίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως «μαγαζί» που πέτυχε η αλλαγή προγράμματος, και τώρα έχει πιο πολλούς «πελάτες» και ότι όλα αυτά εξακολουθούν να μην έχουν σχέση με το ήθος και τις αξίες της Αριστεράς.

«Πότε φέρατε 500 νέα μέλη σε μία μέρα;

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Κασσελάκης επαίρεται για αυτήν την αύξηση των μελών. «Για όσους αμφιβάλλουν για το τι χτίζουμε, ας πουν εκείνοι πότε έφεραν 500 νέα μέλη σε μία μέρα. Πρέπει να προσκαλέσουμε τους πολίτες» ήταν το καρφί προς την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, δεν αντιλαμβάνονται ότι το κόμμα πρέπει να είναι «αγκαλιά και όχι ξινίλα», όπως χαρακτηριστικά είπε, εισάγοντας νέους πολιτικούς όρους.

Η χαρά του κ. Κασσελάκη για την εγγραφή νέων μελών είναι μεγάλη και για έναν επιπλέον λόγο: θέλει να δημιουργήσει νέα στελέχη, ίσως αργότερα η εγγραφή στο isyriza να συνοδεύεται από βιογραφικό ή να γίνεται μέσω linkedin, σχολίασαν οι κακεντρεχείς.

«Σέβομαι τον κόπο όλων, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει και νέα στελέχη. Αυτή είναι η εντολή που πήρα και θα την τιμήσω» σημείωσε.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024