Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι λέει ο πατέρας που έχει εξαφανιστεί με τον 2χρονο γιο του  - Η ανάρτηση στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τι λέει ο πατέρας που έχει εξαφανιστεί με τον 2χρονο γιο του – Η ανάρτηση στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο πατέρας του παιδιού ισχυρίζεται ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που τον οδήγησαν να πάρει το παιδί και έχει σχετικά στοιχεία ωστόσο δεν βρήκε ανταπόκριση από τις Αρχές όπως λέει.

Με μια ανάρτηση στη σελίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε την εμφάνισή του ο πατέρας του 2χρονου αγοριού για το οποίο έχει εκδοθεί «missing alert» για γονική αρπαγή.

Ο πατέρας του παιδιού ισχυρίζεται ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι που τον οδήγησαν να πάρει το παιδί και έχει σχετικά στοιχεία ωστόσο δεν βρήκε ανταπόκριση από τις Αρχές όπως λέει.

Η ανάρτηση του πατέρα

«Σίγουρα ο λόγος που έγινε η αναδημοσίευση δεν είναι για το ότι το παιδί κινδυνεύει. Μη μου απαντήσετε πάλι εντολή εισαγγελέα γιατί όταν επί μήνες πήγαινα στην εισαγγελία και σε όλους τους αρμόδιους φορείς, ακόμα και από εσάς είχα ζητήσει να παρέμβετε, που υποτίθεται αυτό κάνετε όταν υπάρχει καταγγελία για ανήλικο να εξεταστεί η αίτηση μου, άμεσα δεν ανταποκρίθηκε κανένας. Τώρα ξαφνικά όλοι ενεργοποιούνται.

Όσο υπάρχουν δικηγόροι που προσπαθούν να αποξενώσουν τον ένα γονέα με ψευδείς μηνύσεις και καταγγελίες και δικαστές που δεν τηρούν τον νόμο και κάνουν διακρίσεις δεν θα σταματήσει να βιάζεται η ψυχή των παιδιών μας. Όταν δει κάποιος τα στοιχεία που θα του δώσουμε να μου απαντήσει αν θα έκανε το ίδιο, αφού το σύστημα κωλυσιεργεί. Στους διαχειριστές της σελίδες να πω ότι δεν υπάρχει λόγος να σβήνετε τα σχόλια».

«Αν έχετε στοιχεία παρουσιαστείτε στις Αρχές»

Στο μήνυμα του πατέρα δέχτηκε να απαντήσει και ένα μέλος του «Χαμόγελου του Παιδιού» η οποία τον προτρέπει να κάνει το σωστό και να εμφανιστεί στις Αρχές: «Ο σοφός λαός λέει ‘καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται’, αφού ισχυρίζεστε πως έχετε στην κατοχή σας στοιχεία που δικαιολογούν και νομιμοποιούν την πράξη σας, να τα παρουσιάσετε στις αρχές και όχι να κρύβεστε και να παραβιάζετε δικαστικές αποφάσεις.

Εάν δεν επιθυμείτε να βιάζεται η ψυχή του ανήλικου τέκνου σας θα έπρεπε πρώτος από όλους εσείς να μην το πράττετε στερώντας του την επικοινωνία με την μητέρα του. Αλήθεια εσείς στερηθήκατε ποτέ την αγκαλιά της μητέρας σας σε τόσο τρυφερή ηλικία; Δεν το νομίζω! Στερηθήκατε το άκουσμα της φωνής της; Όχι βέβαια!

Ακόμα και τώρα έχετε καθημερινή επικοινωνία μαζί της. Εάν σας δυσαρεστούν οι συνεχείς κοινοποιήσεις και οι αναδημοσιεύσεις γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε! Παρουσιαστείτε στις αρχές και προσκομίστε τα αδιάσειστα στοιχεία σας, όλο και κάποιος δικαστής που τηρεί τον νόμο (υπερ σας) θα βρεθεί!».

Σε άλλη ανάρτηση στο Χαμόγελο του Παιδιού ο πατέρας είχε γράψει τα εξής:

Στην παραπάνω ανάρτηση υπήρξε απάντηση από τη δικηγόρο της μητέρας που αναφέρει τα εξής:

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024