Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέμος Μπεγνής: «Η επανεκλογή Μπέου είναι κάτι απαράδεκτο»

Μέμος Μπεγνής: «Η επανεκλογή Μπέου είναι κάτι απαράδεκτο»

Ο ηθοποιός τοποθετείται για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Μέμος Μπεγνής. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, κατά του Στέφναου Κασσελάκη.

«Έχει τύχει να σταματήσω παράσταση φωνάζοντας, ωρυόμουν, και να πω τη λέξη «σκάστε». Αυτό που με εκνευρίζει πάρα πολύ είναι το κινητό. Έχω «καρφώσει» γνωστό πολιτικό που μιλούσε στο κινητό. Μου έχουν συμβεί πολλά ευτράπελα πάνω στην σκηνή».

«Θέλω πολύ να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μέχρι τις αρχές του Ιανουαρίου θα βρίσκεται στην παράσταση «Βότκα μολότφ» και έπειτα στην παράσταση «Από Σμύρνη… Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση. Όσο για το αν θα έκανε τηλεόραση; «Θέλω πολύ να παρουσιάσω είτε εκπομπή είτε τηλεπαιχνίδι. Ίσως το κάνω του χρόνου, έχω μιλήσει για αυτό».

«Απαράδεκτο & τραγικό»

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για αυτόν και τον έχουν ενοχλήσει. «Έχουν γράψει για εμένα ότι έπεσα με τη μηχανή και είμαι σοβαρά στο νοσοκομείο ενώ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Με πήραν κλαίγοντας η αδερφή μου και η μητέρα μου να δουν αν είμαι καλά».

Ο αγαπημένος ηθοποιός τοποθετείται και για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη. «Η επανεκλογή Μπέου είναι κάτι απαράδεκτο, κατάπτυστο και τραγικό. Αυτοι οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι στον κόσμο που σε ψηφίζει. Αυτά είναι ρητορικές μίσους, ρατσισμός, ομοφοβία, ασέβεια, αμορφωσιά».

Για την προσωπική του ζωή λέει: «Δε θεωρώ προδοσία το να πας με κάποιον άλλον, θεωρώ τη μονογαμία παρά φύση. Μια ζωή την έχουμε, δε θα ζήσουμε όπως θέλουμε; Είναι δυνατόν να βάζουμε φραγμούς στη ζωή μας;».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024