Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Piero Ferrari: O νόθος γιος μιας αυτοκινητοβιομηχανίας πολλών δισεκατομμυρίων

Piero Ferrari: O νόθος γιος μιας αυτοκινητοβιομηχανίας πολλών δισεκατομμυρίων

Στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας έκανε πρεμιέρα η ταινία «Ferrari» και η ζωή του «νόθου» γιου, Piero Ferrari, ήρθε ξανά στο φως.

Ο δισεκατομμυριούχος Piero Ferrari, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου της Ferrari, μετά το θάνατο του πατέρα του, κληρονόμησε όχι μόνο ένα τεράστιο όνομα αλλά και μια αμύθητη περιουσία.

Πώς μπορεί να νιώθει κάποιος όταν βρίσκεται στη λίστα με τους πλουσιότερους Ιταλούς επιχειρηματίες, έχοντας στους ώμους του ένα επώνυμο ταυτισμένο με την ελίτ της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας;

Λέγεται πως αν δεν είχαν βιώσει αυτή τη σκληρή απώλεια, δεν θα περίμενε τον θάνατο της γυναίκας του για να αναγνωρίσει τον γιο του

Πώς είναι να είσαι στη λίστα Forbes αλλά από τη γέννηση σου ηλικία να είσαι το «νόθο» παιδί του δισεκατομμυριούχου πατέρα σου με την ερωμένη του, ο οποίος τελικά σε αναγνωρίζει στα 35 σου χρόνια;

Η πρεμιέρα της ταινίας «Ferrari» στο φετινό Φεστιβαλ Βενετίας έφερε πάλι στην επικαιρότητα τη ζωή του Piero Ferrati. Ο Piero ήταν καρπός ενός «παράνομου» έρωτα, του πατέρα του και της ερωμένης – μητέρας του, οι οποίοι γνωρίστηκαν στα τέλη της δεκαετία του 1930.

Ferrari / 1952 / Photo: Wikimedia Commons

Aπώλεια

Ο Enzo ήταν ήδη παντρεμένος με τον έρωτα του από την εφηβεία και είχαν αποκτήσει μαζί έναν γιο. Διατηρούσε σχέση με την ερωμένη του μέχρι και τον θάνατό του, χωρίς όμως να πάρει ποτέ διαζύγιο από τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο λόγος που δεν αναγνώρισε τον γιο του μέχρι την ηλικία των 35 χρόνων ήταν για να μην στεναχωρήσει τη γυναίκα του, καθώς είχαν χάσει τον γιο τους στα 24 του χρόνια από μυϊκή δυστροφία, γεγονός που δεν κατάφεραν, όπως είναι λογικό, να ξεπεράσουν ποτέ. Λέγεται πως αν δεν είχαν βιώσει αυτή τη σκληρή απώλεια, δεν θα περίμενε τον θάνατο της γυναίκας του για να αναγνωρίσει τον γιο του.

Ωστόσο, οι σχέσεις πατέρα και γιου ήταν πάντα πολύ καλές. Ο Piero πλέον είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη από τον προηγούμενο γάμο του.

Δείτε το βίντεο 

Κεντρική φωτογραφία θέματος: REUTERS/Jennifer Lorenzini

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024