Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς – Ουμπέρ 1-2: «Χαιρέτησε» νωρίς τη Σανγκάη

Τσιτσιπάς – Ουμπέρ 1-2: «Χαιρέτησε» νωρίς τη Σανγκάη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ούγκο Ουμπέρ και αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Σανγκάη Μάστερς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6) αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Σανγκάη Μάστερς με 2-1 από τον Ούγκο Ουμπέρ (Νο34) και δεν θα συνεχίσει στη διοργάνωση που λαμβάνει μέρος στην Κίνα.

Ο Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα καθώς στο πρώτο σετ που σέρβιρε ο Ουμπέρ έκανε το break, γεγονός που του έδωσε αυτοπεποίθηση στη συνέχεια.

Ο Γάλλος έπαιρνε ενέργεια από το σερβίς του και ουσιαστικά «έτρεχε» στο court τον Έλληνα τενίστα.

Ο Έλληνας τενίστας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και το πλήρωσε στο τέλος με τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του τουρνουά

Τα πράγματα δεν πήγαιναν έτσι όπως θα ήθελε ο Τσιτσιπάς και φαινόταν… Ο Ουμπέρ έδειχνε ασταμάτητος, έκανε ελάχιστα λάθη και κατάφερε τελικά να πάρει το πρώτο σετ με 6-4.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε πιο αποφασισμένος στο δεύτερο σετ και πολύ εύκολα πήρε το πρώτο game και μπόρεσε να κάνει το πολυπόθητο break παίρνοντας προβάδισμα με 3-1 στο δεύτερο σετ. Από εκεί και πέρα υπερασπίστηκε το σερβίς του και ισοφάρισε σε 1-1 σετ (6-3).

Το κρίσιμο τρίτο σετ

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο σετ, εκεί όπου επαναλήφθηκε η ιστορία του πρώτου σετ. Ο Γάλλος πήρε το πρώτο game στο σερβίς του και ύστερα έκανε το break σε αυτό του Τσιτσιπά.

Η ψυχολογία του Έλληνα τενίστα είχε πέσει και αυτό φαινόταν. Βέβαια επέστρεψε από το 3-0 και όλα ήταν πιθανά. Το ματς ήταν ισόπαλιο 4-4 με τον  Ουμπέρ να υπερασπίζεται το σερβίς του, όπως και ο Τσιτσιπάς.

Στον τέταρτο γύρο ο Γάλλος θα αντιμετωπίσει τον Αμερικάνο Βολφ.

Τα σετ: 4-6, 6-3, 5-7

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024