
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είναι πολύ τιμητικό να ασχολείται μαζί μου η Ελένη Μενεγάκη»
Χαρακτηρίζει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη σχολείο που φροντίζει να απολαμβάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Στις συμβουλές που του έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της, τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, αλλά και στη συζήτηση περί «ατζέντας» αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
«Η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη είναι, όπως έχω ξαναπεί, ένα σχολείο. Φροντίζω όχι απλά να το απολαμβάνω αλλά να το ξεζουμίζω κάθε λεπτό του, τα πάντα.
Είναι πολύ τιμητικό να ασχολείται η Ελένη Μενεγάκη, να σου δώσει τα φώτα της. Θα έπρεπε να πληρώνεται για να τα δίνει.
Είτε να την παρατηρώ, είτε να την ακούω», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της εκπομπής «I love ΣουΚου» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου.
«Είναι πολύ τιμητικό να ασχολείται η Ελένη Μενεγάκη, να σου δώσει τα φώτα της. Θα έπρεπε να πληρώνεται για να τα δίνει. Δεν μου αρέσει να είμαι το επίκεντρο στον αέρα της εκπομπής, νιώθω άβολα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ», συνέχισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε σε όσα του είχε πει ζωντανά στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας ότι ήταν πάντα «αγκαζέ» και δεν ήταν ελεύθερος για να κάνει κάτι δικό του στην τηλεόραση.
«Ξεκίνησε εμπόλεμα η κατάσταση»
«Αγαπάω πολύ αυτό που κάνω, το έχω σπουδάσει, σκέφτομαι συνέχεια πώς μπορώ να το κάνω καλύτερα. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν σκέφτομαι ήδη το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα», σημείωσε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε και στη συζήτηση που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις φιλοδοξίες και την «ατζέντα» ορισμένων παρουσιαστών.
«Όλοι έχουμε φιλοδοξίες, δεν είναι κακό. Πάντα υπήρχε πινγκ-πονγκ από καρφιά. Φέτος παράγινε όμως, ξεκίνησε εμπόλεμα η κατάσταση. Ελπίζω να κοπάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
- PM 2.5: Το επικίνδυνο, λεπτό σωματίδιο, που διεισδύει βαθιά στους πνεύμονες
- 15χρονη έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου – Μετεφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο
- Κηφισιά: Αδίστακτοι ληστές φίμωσαν 77χρονο και με την απειλή όπλου πήραν κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ
- Πώς οι Καρντάσιαν κατέκτησαν τον κόσμο – Η ανατομία του καρτέλ της δόξας, το sex tape και το τέλος του
- Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μαρτίνεθ – Αποβλήθηκαν και οι δυο (pics)
- Περιστέρι Bettson – ΠΑΟΚ 72-77: Το 2Χ2 ο «δικέφαλος» με Μπεβερλι και πρόκριση στα ημιτελικά (vid)
