Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο σφυρί 32 πολυτελή αυτοκίνητα από την τρελή συλλογή YouTuber

Στο σφυρί 32 πολυτελή αυτοκίνητα από την τρελή συλλογή YouTuber

Η υπηρεσία επιβολής του νόμου Marshal των ΗΠΑ πουλάνε σχεδόν 60 οχήματα που κάποτε ανήκαν στον αυτοαποκαλούμενο «Omi in a Hellcat».

Το έγκλημα δεν απέδωσε για τον YouTuber, αλλά οι συλλέκτες μπορεί να επωφεληθούν από τις συνέπειες των παραπτωμάτων του.

Σύμφωνα με το Road & Track, μια συλλογή οχημάτων που ανήκαν στον vlogger αυτοκινήτων Omi in a Hellcat θα δημοπρατηθούν από τον αμερικανικό Marshal αργότερα αυτό το μήνα στο Μέριλαντ.

Σχεδόν 60 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα αλλάξουν χέρια, συμπεριλαμβανομένων πολλών Lamborghini και μιας Bentley.

Τον Μάρτιο, ο Μπιλ Ομάρ Καρασκίγιο (Bill Omar Carrasquillo), ο άνθρωπος πίσω από το δημοφιλές Omi σε ένα κανάλι της Hellcat στο YouTube, καταδικάστηκε σε πεντέμισι χρόνια φυλάκιση και πέντε χρόνια εποπτευόμενης αποφυλάκισης για εγκλήματα που σχετίζονται με ένα «ευρείας κλίμακας σύστημα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων που περιλάμβανε πειρατεία καλωδιακής τηλεόρασης», σύμφωνα με το Γραφείο Εισαγγελίας των ΗΠΑ, στην Ανατολική Περιφέρεια της Πενσυλβάνια. Ο Καρασκίγιο κρίθηκε ένοχος για πολλές κατηγορίες, όπως συνωμοσία, ξέπλυμα χρήματος, φοροδιαφυγή και ψευδείς δηλώσεις σε τράπεζες και αξιωματικούς επιβολής του νόμου.

Εκτός από τη φυλάκιση, του επιβλήθηκε επίσης να πληρώσει 10,7 εκατομμύρια δολάρια στις πληγείσες καλωδιακές εταιρείες, 5 εκατομμύρια δολάρια στην εφορία (IRS) και να χάσει πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια που έβγαλε από το πρόγραμμα. Το τελευταίο μέρος της τιμωρίας είναι γιατί η συλλογή των οχημάτων του, πολλά από τα οποία ήταν το επίκεντρο του Omi σε βίντεο της Hellcat, πωλούνται τώρα από την Apple Auctioneering Co.

Το αποκορύφωμα της κυρίως λευκής συλλογής οχημάτων είναι ένα κουαρτέτο Lamborghini, συμπεριλαμβανομένου ενός Urus, δύο Huracán και ενός Aventador με ζωηρόχρωμα Might Morphin Power Rangers που εμφανίστηκαν στο κανάλι YouTube. Άλλα πολλά αξιοσημείωτα περιλαμβάνουν ένα Bentley Continental GT, ένα Acura NSX και ένα Audi RS8 Quattro, καθώς και τρία πρόσφατα Hellcat. Συνολικά 32 αυτοκίνητα, 18 μοτοσυκλέτες και επτά ATV θα διατεθούν κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.

Η δια ζώσης δημοπρασία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στη Βαλτιμόρη. Η υποβολή προσφορών είναι ανοιχτή από την Παρασκευή μέσω της ιστοσελίδας του δημοπρατητή. Μετά από μόλις τρεις ημέρες, πολλά οχήματα είναι ήδη σίγουρο ότι θα πουληθούν για εξαψήφια ποσά, συμπεριλαμβανομένου του Aventador, το οποίο έχει συγκεντρώσει μακράν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και έχει υψηλή προσφορά $310.000 μέχρι στιγμής.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024