
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Συνελήφθησαν δύο υποψήφιοι του Αγγελούδη γιατί μοίραζαν ψηφοδέλτια
Τι αναφέρεται στην καταγγελία
Δύο υποψήφιοι του συνδυασμού Στέλιου Αγγελούδη στην Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν γιατί μοίραζαν ψηφοδέλτια , όπως ανέφεραν συνεργάτες του Κωνσταντίνου Ζέρβα.
«Όπως πληροφορούμαστε, συνελήφθησαν δύο υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Στέλιου Αγγελούδη στην Τριανδρία για παράνομη διακίνηση ψηφοδελτίων σε εκλογικό κέντρο.
Συμφωνεί ο επικεφαλής με αυτή την κατάφωρη παραβίαση του νόμου ή μήπως τους έχει παρακινήσει κιόλας;» αναφέρεται σε σχόλιο του συνδυασμού ΄΄ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ΄΄ και προσθέτει τα εξής:
«Με αυτή την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον κ. Αγγελούδη ότι είναι άλλο πράγμα η παράνομη διακίνηση προεκλογικού υλικού στους ψηφοφόρους, που έγινε από μέρους υποψηφίων του συνδυασμού του, και κάτι εντελώς διαφορετικό η προσφορά ενός μικρογεύματος προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις εφορευτικές επιτροπές, ως είθισται σε εκλογικές διαδικασίες.
Το νερό και το σάντουιτς δεν συνιστούν προεκλογικό υλικό, κύριε Αγγελούδη. Κρατήστε την ψυχραιμία σας».
Από την πλευρά του συνδυασμού του Στέλιου Αγγελούδη στην Θεσσαλονίκη έκαναν μήνυση γιατί ισχυρίζεται πως ο Ζέρβας έστειλε νερά και σαντουιτσάκια σε όλα τα εκλογικά κέντρα.
- Συνταγή: Ζυμαρικά με σαρδέλες
- Η διαδρομή προς τη διακοπή του καπνίσματος
- Πού βρίσκονται οι καταδικασμένοι της 17Ν σήμερα;
- Πόλεμος, φόβος και ελίτ σε αναβρασμό: Οι υπόγειες ρωγμές του καθεστώτος Πούτιν
- Αυξάνονται οι φωνές στη Fed για αύξηση επιτοκίων
- Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]


