Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζένοα – Μίλαν 0-1: Ο Πούλισικ έστειλε τους ροσονέρι στην κορυφή

Τζένοα – Μίλαν 0-1: Ο Πούλισικ έστειλε τους ροσονέρι στην κορυφή

Με σκόρερ τον Κρίστιαν Πούλισικ στο 87′ η Μίλαν απέδρασε με το διπλό (1-0) από την έδρα της Τζένοα. Αποβλήθηκαν οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων

Έπιασε κορυφή η Μίλαν με «λυτρωτή» τον Κρίστιαν Πούλισικ.

Έπειτα από ένα ματς γεμάτο ένταση, πάθος και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι Μιλανέζοι κατάφεραν να αποδράσουν με σπουδαίο διπλό από την Γένοβα κόντρα στην Τζένοα χάρη στο γκολ του Πούλισικ στο 87′.

Μια φάση η οποία εξετάστηκε από το Var για αρκετά λεπτά για χέρι, ωστόσο μέτρησε. Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Μάικ Μενιάν και με τον Πιόλι να μην έχει άλλη αλλαγή, τη θέση του Γάλλου στην εστία πήρε ο Ζιρού, που κράτησε το μηδέν.

Πιο συγκεκριμένα ο Γάλλος φορ έκανε σπουδαία επέμβαση με τα πόδια σε σουτ αντιπάλου του, κρατώντας έτσι το τρίποντο για την ομάδα του Πιόλι.

Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι και η Τζένοα, μιας και ο Μαρτίνεθ είδε στις καθυστερήσεις την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΖΕΝΟΑ: Μαρτίνεθ, Ζαμπέλι (68’ Εκουμπάν), Χαπς (90+1′ Πούσκας), Μπάνι, Βάσκεθ, Ντραγκουσίν, Ντε Βίντερ (90+14′ Λεάλι), Μαλινόβσκι (68’ Κουτλού), Θόρσμπι, Φρέντρουπ, Γκούντμουντσον.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι (66’ Καλάμπρια), Τιό, Ερναντές, Τομόρι, Αντλί (66’ Ζιρού), Ράιντερς, Μούσα, Γιόβιτς (90+3′ Μπαρτεζάγκι), Οκαφόρ (46’ Λεάο), Τσουκβουέζε (46’ Πούλισικ).

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024