Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mix n' Match: ένα συμπεριληπτικό μουσικό σύνολο στο 2ο Nevronas Festival

Mix n’ Match: ένα συμπεριληπτικό μουσικό σύνολο στο 2ο Nevronas Festival

Για δεύτερη χρονιά ένα φεστιβάλ με θέμα τη συμπερίληψη και στην Τέχνη.

Μία μοναδική συμπεριληπτική μουσική παρέα μας προσκαλεί στη συναυλία του μουσικού συνόλου τους «Mix n’ Match», by SpecialMusicians.gr, αυτήν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023 στις 21.30 στο πλαίσιο του 2ου Nevronas Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το φεστιβάλ αυτό έχει ως θέμα τη Συμπερίληψη & Προσβασιμότητα και στην Τέχνη. Για δεύτερη χρονιά, άνθρωποι από τους χώρους της μουσικής, του χορού, του θεάτρου, του κινηματογράφου, της φωτογραφίας, των εικαστικών αλλά και της επιστήμης, της τεχνολογίας και των εφαρμογών παίρνουν μέρος στο 2ο Νevronas FESTivalΦεστιβάλ Συμπεριληπτικών Παραστατικών Τεχνών και Καλλιτεχνικής Διάδρασης, από τις 5 έως και 8 Οκτωβρίου του 2023.

Την οργανωτική ευθύνη έχει η ομάδα της πλατφόρμας Nevronas.gr, με την υποστήριξη της AccessLab, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, που αγκάλιασε και στηρίζει τέτοιες προσπάθειες.

Σχετικά με το Inclusive Music Group «Mix nMatch«: πρόκειται για ένα μουσικό σύνολο ατόμων με ή χωρίς αναπηρία που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2023 από την μουσικοθεραπεύτρια Πελίνα Ευαγγέλου, με όραμα τη δημιουργία μίας συμπεριληπτικής μουσικής ομάδας ανθρώπων με και χωρίς αναπηρία, που μοιράζονται την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για μουσική έκφραση, επικοινωνία και δημιουργία και οραματίζονται μια καλύτερη κοινωνία αλληλεγγύης, ίσων ευκαιριών και ισότιμης συμμετοχής.

Κύρια μέλη των Mix n’ Match (με αλφαβητική σειρά) είναι ο Γιάννης Βίτσος, η Εύα Γκρίτζαλη, η Δήμητρα Εξαρχοπούλου, η Μαρία Καπογιάννη και η Δέσποινα Μπαλάσκα (τραγούδι). Συμμετέχουν οι Αναστασία Μουστακάτου (κιθάρα), η Κωνσταντίνα Βεντούρη-Ρούσσου (φλάουτο), η Άρτεμις Βεντούρη Ρούσσου (τσέλο), ο Πέτρος Κουμπιός και ο Αντώνης Κουτελιέρης (λαούτο) και ο Βασίλης Παπανικολάκης (ντραμς-κρουστά).

Ίδρυση, Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Διδασκαλία, Πιάνο: Πελίνα Ευαγγέλου

Το συμπεριληπτικό μουσικό/φωνητικό σύνολο λειτουργεί στο πλαίσιο της δραστηριότητας της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Special Musicians (SpecialMusicians.gr). Το ρεπερτόριό των Mix n’ Match περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των μελών του συνόλου από ελληνικά και ξένα, έντεχνα, παραδοσιακά, τζαζ, country κ.α.

Η είσοδος στο φεστιβάλ έχει 10 ευρώ.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024