Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι στη Φάρμα

Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι στη Φάρμα

Οι δύο παίκτες έχουν έρθει πιο κοντά μετά τη γνωριμία τους στη Φάρμα.

Με τη Νάσια Ευαγγελάτου να τραυματίζεται στο χέρι και τον Σπύρο Κοσμά να τρέχει δίπλα της στο τελευταίο επεισόδιο στη Φάρμα έγινε γνωστό και το πρώτο ειδύλλιο του ριάλιτι.

«Θα γίνει καλά. Θα το φτιάξουμε. Στο νοσοκομείο» της έλεγε ο Σπύρος Κοσμός κρατώντας την αγκαλιά.

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πονούσα. Είναι κάτι που δεν μπορείς να φανταστείς» σχολίασε η παίκτρια στη Φάρμα.

Οι δύο παίκτες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στη Super Κατερίνα, είναι το πρώτο ζευγάρι του ριάλιτι στη Φάρμα.

Έχουν έρθει αρκετά κοντά. Είναι η πρώτη σχέση που άρχισε να φτιάχνεται και να καλλιεργείται μέσα στο ριάλιτι

«Έχουν έρθει αρκετά κοντά. Είναι η πρώτη σχέση που άρχισε να φτιάχνεται και να καλλιεργείται μέσα στο ριάλιτι» σημείωσε ο δημοσιογράφος, με την πρώην παίκτρια στη Φάρμα Μαρία Περπινιά να το επιβεβαιώνει.

«Έχουν έρθει λίγο πιο κοντά», σημείωσε η Μαρία Περπινιά. «Από την πρώτη ομαδική δοκιμασία έγινε αυτό, γι’ αυτό την πάτησα εγώ. Εκεί με τις λάσπες, επειδή είχαν ξεκινήσει όταν εκείνη του έδειξε με νόημα τα νύχια της να μη χαλάσει το γαλλικό, αυτό σας εξηγώ», συνέχισε η Μαρία Περπινιά.

Νάσια Ευαγγελάτου, το who is who

Η Νάσια εργάζεται ως personal trainer, ενώ για 13 χρόνια υπήρξε αθλήτρια του water polo, με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Αν και «κορίτσι της πόλης», η εμπειρία της «Φάρμας» την ενθουσιάζει, αρκεί να μην έρθει αντιμέτωπη με «ενοχλητικά» ζωύφια, έντομα και τρωκτικά. Η ίδια δηλώνει ανταγωνιστική αλλά με ομαδικό πνεύμα και αν χρειαστεί να «κουβαλήσει» την ομάδα στην πλάτη της θα το κάνει. Άλλωστε, αν κάτι απεχθάνεται είναι τους ανθρώπους που δεν υπολογίζουν το σύνολο. Στη «Φάρμα» σκοπεύει να παίξει τόσο άμυνα όσο και επίθεση. όπου χρειαστεί, αφού στοχεύει με πάθος στη νίκη.

Σπύρος Κοσμάς, το who is who

Ο Σπύρος από τη Χαλκίδα αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι της νταλίκας και να πιάσει την τσάπα της «Φάρμας». Έχει μάθει να αντλεί ενέργεια μέσα από την αδρεναλίνη του πρωταθλητισμού, κάνοντας motocross, trekkinn, ορειβασία και κατακτώντας την κορυφή του Ολύμπου. Ο κυριότερος λόγος που δήλωσε συμμετοχή στη «Φάρμα» είναι τα αγωνίσματα. Μαθημένος σε ατομικά αθλήματα και ανταγωνιστικός έχει έρθει στη «Φάρμα» για να κατακτήσει τη νίκη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024