Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Σε γνωρίζω από την όψη» - Το Twitter «ψέλνει» τον Κασσελάκη

«Σε γνωρίζω από την όψη» – Το Twitter «ψέλνει» τον Κασσελάκη

Ο διπλωματικός σύμβουλος παρενέβη να σώσει τον Κασσελάκη αλλά το Twitter τον έπιασε «αδιάβαστο» κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου

Σε νέα γκάφα έπεσε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, την οποία αν και ο διπλωματικός του σύμβουλος προσπάθησε να «μαζέψει», το Twitter τον τσάκωσε και τον γλεντάει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στον τύμβο της Μακεδονίτισσας και στη συνέχεια ενώ έχει ξεκινήσει η ανάκρουση του εθνικού ύμνου μοιάζει να μην ξέρει τι να κάνει και κάθεται με σταυρωμένα χέρια.

Ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, διπλωματικός σύμβουλος άλλοτε του Αλέξη Τσίπρα, αντιλαμβάνεται την αμηχανία -λόγω άγνοιας;- και σπεύδει να σώσει την κατάσταση και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Με βήμα γοργό, εμφανώς αγχωμένος, πάει σε θέση που ο κ. Κασσελάκης μπορεί να τον δει και του δείχνει τι πρέπει να κάνει. Κοινώς να κάτσει προσοχή και όχι να σταυρώσει τα χέρια λες και είναι στην εκκλησία. Υπάκουος ο κ. Κασσελάκης αντιγράφει την κίνησή του, αντιλαμβανόμενος, μάλλον, ότι άλλο τα ευαγγέλια και άλλο ο εθνικός ύμνος.

«Ούτε αυτό δεν έμαθε;»

Το Twitter, όμως, που φυσικά «έπιασε» τη νέα γκάφα, στέλνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «εντατικά μαθήματα» μετά και την αναφορά του ψευδοκράτους ως «κρατίδιο».

«Ή το φροντιστήριο δεν είναι καλό ή ο μαθητής σκράπας», «Ούτε αυτό δεν έμαθε εκτός από το ότι δεν υπάρχει «τουρκικό κρατίδιο» στην Κύπρο», «Κάνανε καπετάνιο κάποιον που ξέρει λιγότερα κι απ’ τους ναύτες» είναι μερικά από τα βιτριολικά σχόλια στο X.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024