Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φονική καραμπόλα στη Σαρδηνία: Υπό έρευνα οι οδηγοί των supercars

Φονική καραμπόλα στη Σαρδηνία: Υπό έρευνα οι οδηγοί των supercars

Ιταλοί εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος στην Σαρδηνία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι Ελβετών τουριστών στην Σαρδηνία. Όλα ξεκίνησαν, όταν οι οδηγοί μίας Ferrari και μιας Lamborghini επιχείρησαν να προσπεράσουν ταυτόχρονα ένα τροχόσπιτο, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και να προκαλέσουν την ανατροπή του, ενώ η Ferrari στην οποία επέβαιναν οι τουρίστες ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, μετά τη φονική καραμπόλα, οι αρχές της Σαρδηνίας ξεκίνησαν έρευνα εις βάρος του Ινδού δισεκατομμυριούχους Βίκας Ομπερόι, ο οποίος οδηγούσε τη Lamborghini που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο κατά τη διάρκεια περιήγησης με supercars στο νησί.

Τι δείχνει το βίντεο

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο  ο 54χρονος μεγιστάνας να προξένησε το σοκαριστικό τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ζευγαριού Ελβετών τουριστών. Ένα από τα βίντεο δείχνει τη Lamborghini να είναι πίσω από ένα μεγάλο λευκό τροχόσπιτο σε δρόμο με μονή λωρίδα κυκλοφορίας, όταν μια κόκκινη Ferrari πλησίασε με μεγάλη ταχύτητα σε μια προσπάθεια να προσπεράσει τόσο τον Ομπερόι, όσο και το προπορευόμενο τροχόσπιτο.

Συγκεκριμένα, το υλικό από την κάμερα του dash cam έδειξε πώς η Lamborghini ξαφνικά πετάχτηκε πίσω από το τροχόσπιτο στο δρόμο της επερχόμενης Ferrari, με αποτέλεσμα να προκληθεί μια τεράστια σύγκρουση που αναποδογύρισε το RV και έστειλε τα αυτοκίνητα να βγουν από το δρόμο. Το κόκκινο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης αναποδογύρισε, έπιασε αμέσως φωτιά και μετατράπηκε σε μια πύρινη κόλαση από την οποία οι Ελβετοί Markus και Melissa Krautli δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν.

Ο Ομπερόι και η Joshi γλίτωσαν από θαύμα χωρίς να τραυματιστούν, με την Gayatri, η οποία πρωταγωνίστησε στο blockbuster του Bollywood Swades, να δηλώνει στην εφημερίδα Free Press Journal της Ινδίας: «Ο Vikas και εγώ είμαστε στην Ιταλία. Συναντήσαμε ένα ατύχημα εδώ (σύγκρουση πολλών αυτοκινήτων)… Με τη βοήθεια του Θεού, είμαστε και οι δύο απολύτως καλά».

Υπό έρευνα βρίσκεται ο Ινδός δισεκατομμυριούχος για την καραμπόλα στην Σαρδηνία

Ο Ινδός δισεκατομμυριούχος Βίκας Ομπερόι με την σύζυγό του Γκαγιάτρι Τζόσι

Κατασχέθηκαν τα απομεινάρια των supercars

Στο βίντεο, η μπλε Lamborghini Huracan του Oberoi εμφανίζεται να έχει καταστραφεί ολοσχερώς ευρισκόμενη στην άκρη του δρόμου περιτριγυρισμένη από ένα σύννεφο σκόνης και καπνού, με το τροχόσπιτο να μπλοκάρει και τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Ένα άλλο βίντεο δείχνει μερικά από τα σπορ αυτοκίνητα που δεν ενεπλάκησαν στη σύγκρουση παρκαρισμένα στην άκρη του δρόμου.

Υπάρχουν άνθρωποι συγκεντρωμένοι δίπλα στην κατεστραμμένη Lamborghini και το αναποδογυρισμένο τροχόσπιτο, καθώς μαύρος καπνός βγαίνει από την φλεγόμενη Ferrari, ενώ ένα πλήρωμα ασθενοφόρου είναι επίσης παρόν στη σκηνή. Τα απομεινάρια των τριών οχημάτων έχουν κατασχεθεί από τις αρχές καθώς η έρευνα συνεχίζεται. Τα supercars κινούνταν στον κρατικό δρόμο 195 Sulcitana στην κοινότητα San Giovanni Suergiu στη Νότια Σαρδηνία.

Συμμετείχαν στο Sardinia Supercar Experience

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, όλοι οι επιβαίνοντες στα πολυτελή αυτοκίνητα συμμετείχαν στην εκδήλωση Sardinia Supercar Experience, η οποία ξεκίνησε από την Τεουλάδα και επρόκειτο να ολοκληρωθεί στην Όλμπια.

Κατά τη διάρκεια μερικών ημερών, οι συμμετέχοντες διασχίζουν το νησί με Ferrari και Lamborghini, επισκέπτονται σημεία θέας και διανυκτερεύουν σε ακριβά ξενοδοχεία. Εάν οι τουρίστες ταξιδέψουν με το δικό τους αυτοκίνητο, το ταξίδι κοστίζει 10.409 λίρες. Ένα πολυήμερο ταξίδι με ενοικιαζόμενη Ferrari SF90 από τον διοργανωτή μπορεί να γίνει με 21.515 λίρες.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024