Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φονική καραμπόλα με supercars στη Σαρδηνία: Δύο νεκροί

Φονική καραμπόλα με supercars στη Σαρδηνία: Δύο νεκροί

Μια Ferrari και μια Lamborghini επιχείρησαν να προσπεράσουν ταυτόχρονα ένα τροχόσπιτο, με αποτέλεσμα να συμβεί το δυστύχημα

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο βρήκε ένα ζευγάρι Ελβετών τουριστών, κατά τη διάρκεια περιήγησής τους με supercar στη Σαρδηνία.

Οι οδηγοί μιας Ferrari και μιας Lamborghini επιχείρησαν να προσπεράσουν ταυτόχρονα ένα τροχόσπιτο, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν και να προκαλέσουν την ανατροπή του, ενώ η Ferrari στην οποία επέβαιναν οι τουρίστες, ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το ζευγάρι των Ελβετών απανθρακώθηκε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail,  η κόκκινη Ferrari, επιχειρεί να κάνει προσπέραση ταυτόχρονα με την μπλε Lamborghini, με αποτέλεσμα τα δύο supercar να συγκρουστούν και η Lamborghini να χτυπήσει το κάτω μέρος του τροχόσπιτου, προκαλώντας την ανατροπή του.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Το ζευγάρι των Ελβετών απανθρακώθηκε όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν επίσης το ζευγάρι που επέβαινε στο τροχόσπιτο, τουρίστες από την πόλη Σέλβα ντι Βαλ Γκαρντένα, αλλά και το ζευγάρι των Ινδών που επέβαινε στην Lamborghini.

Oι Αρχές της Σαρδηνίας διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

«Ήμασταν ξαπλωμένοι πλάγια στις θέσεις μας. Για μια στιγμή μείναμε σιωπηλοί με δυσπιστία. Τότε κοίταξα στα μάτια τη γυναίκα μου και τη ρώτησα αν ήταν καλά. Κούνησε το κεφάλι της», δήλωσε ο οδηγός του τροχόσπιτου Lorenzo M. στο ιταλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο L’Unione Sarda.

Το ζευγάρι σύρθηκε ανάμεσα από τα καθίσματα και κατάφερε να ξεφύγει από το όχημα.

«Όταν βγήκαμε έξω νομίζαμε ότι ήμασταν στην κόλαση», πρόσθεσε. Η Ferrari είχε πάρει φωτιά και ακούγονταν κραυγές, ανέφερε το δημοσίευμα.


Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, όλοι οι επιβάτες των supercar συμμετείχαν στην περιήγηση Sardinia Supercar Experience που είχε ως αφετηρία την Teulada και θα ολοκληρωνόταν με την άφιξη των συμμετεχόντων στην Olbia.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024