Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μειωμένα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς της Β' φάσης

Μειωμένα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς της Β’ φάσης

Οι εκπτώσεις θα φτάσουν 50% στα πλοία και 30% στα αεροπορικά της Sky Express για εισιτήρια μετάβασης στους τόπους διορισμού.

Λιγότερα χρήματα θα πληρώσουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να εκδώσουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Ο λόγος για τους νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικούς της Β΄ φάσης που θα χρειαστεί να μεταβούν στους τόπους που διορίστηκαν.

Πρόκειται για μια κοινή πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση των νεοπροσληφθέντων εκπαιδευτικών.

Όσοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της Β’ φάσης θα τοποθετηθούν σε νησιά, θα μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήρια με έως 50% έκπτωση.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οι εκπτώσεις στα πλοία θα φτάνουν έως και 50%. Οι μειωμένες τιμές θα αφορούν στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από τους μόνιμους τόπους κατοικίας τους προς το τελικό νησί στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης θα είναι η σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που αναφέρει την πρόσληψή τους, καθώς και η αστυνομική τους ταυτότητα.

Η παροχή των εκπτώσεων αφορά τη μετάβαση από τους μόνιμους τόπους κατοικίας προς τις δομές εκπαίδευσης όπου οι εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν υπηρεσία

Τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να προστεθούν και άλλες εταιρείες στον πίνακα, οπότε και θα εκδοθεί νεώτερη ενημέρωση.

Αεροπορικά εισιτήρια από τη Sky Express

H εταιρεία Sky Express ανταποκρινόμενη στο αίτημα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού παρέχει έκπτωση ύψους 30% για την έκδοση δέκα (10) αεροπορικών εισιτηρίων ανά ενδιαφερόμενο, για τη μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Β’ φάσης.

Οι δικαιούχοι της έκπτωσης θα λάβουν σήμερα Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, SMS με έναν μοναδικό κωδικό. Το μήνυμα θα περιέχει και έναν σύνδεσμο για τη σελίδα της Sky Express σχετικά με την προσφορά/έκπτωση.

Μετά τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων –όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και τον μοναδικό κωδικό που έλαβαν–, θα λαμβάνουν στο e-mail τους τον σχετικό εκπτωτικό κωδικό. Αυτός είναι ο κωδικός που θα πρέπει να εισάγουν κατά τη διαδικασία κράτησης/αγοράς του εισιτηρίου, ώστε να υπολογιστεί η έκπτωση.

Ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστο Στυλιανίδη, καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και την αεροπορική εταιρεία Sky Express για την άμεση ανταπόκρισή τους στον αίτημα του υπουργείου για την παροχή των ανωτέρω διευκολύνσεων.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της διαρκούς μέριμνας αλλά και της ουσιαστικής αναγνώρισης του έργου των εκπαιδευτικών μας, οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024