
«Ρίχνει» τα… μούτρα του ο Χάρντεν και μπαίνει στην προετοιμασία των Σίξερς
Ο Τζέιμς Χάρντεν αποφάσισε να δώσει το παρών στην προετοιμασία της ομάδας από τη Φιλαδέλφεια.
Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ, με τον Τζέιμς Χάρντεν πάντως να μην έχει δώσει το παρών λόγω της κακής σχέσης που έχει με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, με τον Αμερικανό να έχει ζητήσει ανταλλαγή.
Ωστόσο, αυτό αναμένεται να αλλάξει εν μέρει, καθώς ο «μούσιας» πήρε την απόφαση να πάει στο Κολοράντο, όπου γίνεται η προετοιμασία, και να ενσωματωθεί στο σύνολο του Νικ Νερς ενόψει και της εκκίνησης του training camp.
Την περασμένη σεζόν είχε 21 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 10.7 ασίστ
Όλα αυτά ίσα-ίσα για να παραμείνει σε ρυθμό μέχρι να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή του σε κάποια άλλη ομάδα της λίγκας, όπως έχει απαιτήσει o 34χρονος γκαρντ.
Την περασμένη σεζόν είχε 21 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 10.7 ασίστ (πρώτος στο NBA) παίζοντας 36.8 λεπτά ανά αγώνα σε 58 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα
- Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων για τα αδέσποτα ζώα – Τι μπορείτε να κάνετε, αν αδιαφορούν οι φορείς
- Κρήτη: Εργατικό ατύχημα στο Ρέθυμνο – 20χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά

