Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σίνερ πήρε τον τίτλο στο Πεκίνο (vid)

Ο Σίνερ πήρε τον τίτλο στο Πεκίνο (vid)

Ο Ιταλός νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και κατέκτησε τον τίτλο στο Πεκίνο.

Ο Γιανίκ Σίνερ ολοκλήρωσε με θριαμβευτικό τρόπο την αγωνιστική εβδομάδα του στο Πεκίνο, κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση και κατακτώντας τον τρίτο του τίτλο στη χρονιά -και τον ένατο συνολικά- με τη νίκη με 7-6(2),7-6(2) επί του Ντανιίλ Μεντβέντεφ, μέσα σε 2 ώρες και ένα λεπτό παιχνιδιού σήμερα (4/10) στον τελικό του China Open.

Ο Σίνερ παρουσιάστηκε στο γήπεδο έχοντας χάσει από τον 27χρονου Ρώσο στις έξι προηγούμενες συναντήσεις τους, συμπεριλαμβανομένων δύο νωρίτερα αυτή τη σεζόν στους τελικούς του Ρότερνταμ και του Μαϊάμι, αλλά ο Ιταλός σφράγισε ένα πρώτο σετ με τάι μπρέικ.

Και οι δύο παίκτες πέτυχαν σπουδαία χτυπήματα από τη γραμμή βάσης και έτρεξαν στα σερβίς παιχνίδια τους στο επόμενο σετ, πριν ο 22χρονος Σίνερ ανεβάσει ξανά το επίπεδό του στο τάι μπρέικ για να ολοκληρώσει μια αξέχαστη νίκη στο Πεκίνο.

Ο Σίνερ θα γίνει ο δεύτερος Ιταλός στην ιστορία της κατάταξης ATP (από το 1973) που θα μπει στην πρώτη πεντάδα όταν δημοσιευτεί η νέα κατάταξη, όπως είχε κάνει και ο Αντριάνο Πανάτα όταν τον Αύγουστο του 1976 βρέθηκε στην 4η θέση.

Νωρίτερα, η Ίγκα Σβιόντεκ απέκλεισε την Πολωνή Μάγκντα Λινέτε με 6-1, 6-1 για να φτάσει στα προημιτελικά του ου τουρνουά των γυναικών, όπου θα παίξει είτε με την Καρολίν Γκαρσιά είτε την Ανχελίνα Καλίνινα και θα αναμετρηθούν την Πέμπτη (5/10).

Η πρώην πρωταθλήτρια του French Open, Γέλενα Οσταπένκο νίκησε την Τσέσικα Πέγκουλα με 6-4, 6-2 για να κλείσει έναν προημιτελικό αγώνα με τη Λιουντμίλα Σαμσόνοβα, η οποία κέρδισε τη Μάρτα Κόστιουκ με 6-4, 6-7(4) 7-5.

Η Έλενα Ριμπακίνα απέφυγε μια τεράστια ανατροπή καθώς η πρώην πρωταθλήτρια του Wimbledon επικράτησε εναντίον της 16χρονης Ρωσίδας Μίρα Αντρέεβα με 2-6, 6-4, 6-1. Στη συνέχεια, η πρωταθλήτρια από το Καζακστάν θα συναντήσει την Αρίνα Σαμπαλένκα ή την Γιασμίν Παολίνι.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024