Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στήριξη Μητσοτάκη σε Ζέρβα: Η επόμενη τετραετία θα είναι της Θεσσαλονίκης

Στήριξη Μητσοτάκη σε Ζέρβα: Η επόμενη τετραετία θα είναι της Θεσσαλονίκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα στο εκλογικό κέντρο του Κωνσταντίνου Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη και εξέφρασε τη στήριξη στο πρόσωπό του

Στήριξη στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ζέρβα για την -εκ νέου- διεκδίκηση της δημαρχίας Θεσσαλονίκης έδωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα. «Είμαι εδώ για να επαναλάβω τη στήριξη μου στον Κωνσταντίνο Ζέρβα για να είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης», δήλωσε αρχικώς.

«Η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία της Θεσσαλονίκης με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα»

Οι δυο τους είχαν αρχικά μία ολιγόλεπτη συνάντηση εντός του εκλογικού κέντρου και ακολούθως ο πρωθυπουργός στάθηκε στη συνεργασία με τον δήμαρχο λέγοντας πως «αντιμετωπίσαμε πολλές κρίσεις όπως ξέρετε τα τελευταία 4 χρόνια. Σήμερα, όμως, έχουμε κάθε λόγο να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που κουβαλάει μεν χρόνιες δυσκολίες και προβληματικές υποδομές, αλλάζει όμως και αλλάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Αλλάζει μέσα από σημαντικές δημόσιες επενδύσεις οι οποίες γίνονται. Είχα την ευκαιρία να βρεθώ σήμερα το μεσημέρι μαζί με τον δήμαρχο στην υπογραφή λειτουργίας και συντήρησης του νέου μετρό που θα λειτουργήσει μέσα στο 2024».

«Η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε επιχειρηματικό πόλο ολόκληρων των Βαλκανίων»

Πρόσθεσε ο κ.Μητσοτάκης στη δήλωση του πως «δεν είναι σήμερα η ώρα να μιλήσω για τις σημαντικές επενδύσεις που δρομολογούνται σε επίπεδο κεντρικής κυβέρνησης για να αλλάξει όψη η Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσω, όμως, για τις πολλές ιδιωτικές επενδύσεις που γίνονται. Μια Θεσσαλονίκη που μπορεί να προσελκύει ξένους επενδυτές. Μια Θεσσαλονίκη που μετατρέπεται σε επιχειρηματικό πόλο ολόκληρων των Βαλκανίων και ταυτόχρονα σε ένα κέντρο πολιτισμού, εκπαίδευσης, παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας. Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη που οραματιζόμαστε».

Στη συνέχεια τόνισε πως η εκλογή του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης «είναι πολιτικό στοίχημα που έχουμε βάλει και το οποίο πρέπει να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε μετά ενωμένοι στην επόμενη μέρα. Η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία της Θεσσαλονίκης με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024