
Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Κηφισού – Πληροφορίες αναζητά η Τροχαία
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του ατυχήματος να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (29/9) στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Ρέντη με έναν οδηγό μοτοσυκλέτας να χάνει τη ζωή του.
Το τροχαίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και η Τροχαία αναζητά πληροφορίες προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται κάποιο άλλο όχημα που εγκατέλειψε τον άτυχο οδηγό της μηχανής.
Στην ανακοίνωσή της η Τροχαία αναφέρει τα εξής:
«Την Παρασκευή 29/09/2023 και περί ώρα 06.05΄, επί της Λ. Κηφισού στο ύψος του ALLOU FUN PARK, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, με εμπλεκόμενη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το ως άνω ατύχημα, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς στα τηλέφωνα: 210-4139263-4,2104139270 & 210-4177700».
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου
- Πώς ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή αλλάζει και τις καταναλωτικές μας συνήθειες
- Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Άνοιξε η πλατφόρμα
- Ιράν: Πανηγυρισμοί στην Τεχεράνη για την κατάρριψη των δύο αμερικανικών αεροσκαφών – Το Ισραήλ βομβαρδίζει γέφυρες στον Λίβανο
- Αντετοκούνμπο για τους Μπακς: «Όταν κάποιος μου λέει να μην παίξω είναι σαν προσβολή για εμένα»


