Καλά νέα για Σπόραρ ενόψει Μακάμπι
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους…
Πίσω του αφήνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός (2-2), ο οποίος έχει στρέψει ολοκληρωτικά το βλέμμα στο Ισραήλ και την Μακάμπι Χάιφα.
Οι πράσινοι ταξίδεψαν σήμερα για το Ισραήλ, εκεί όπου θα δώσουν την δική τους μάχη για τη δεύτερη αγωνιστική του UEFA Europa League.
Προτού «πετάξουν» για το Ισραήλ οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, στην οποία συμμετείχε ο Αντράζ Σπόραρ, ενώ μέρος αυτής έκανε και ο Αϊτόρ.
Τη θεραπεία τους συνέχισαν ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και ο Έρικ Πάλμερ Μπράουν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες μετά την προθέρμανση και το rondo, συνέχισαν με τακτική και παιχνίδι με την μπάλα.
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442